"NEMA ZGRADA - MI SMO U RESTORANU": Iznajmila smeštaj u nadi da će da uživa u pogledu, ovo nije OČEKIVALA! (VIDEO)
Pogled iz sobe, Foto: Printscreen/TikTok/desireerosebaker

bizarno

"NEMA ZGRADA - MI SMO U RESTORANU": Iznajmila smeštaj u nadi da će da uživa u pogledu, ovo nije OČEKIVALA! (VIDEO)

Devojka koja je odsela u Njujorku je podelila na društvenim mrežama svoje nesvakidašnje iskustvo

Objavljeno:

Tiktokerka Desiree Baker iznajmila je smeštaj u Njujorku preko Airbnb-a u nadi da će da uživa u pogledu na Menhetn. Umesto toga - pridružila se gostima u restoranu.

Devojka koja je odsela u Njujorku je podelila na društvenim mrežama svoje nesvakidašnje iskustvo. Naime, ona se nadala da će uživati u privatnosti i u pogledu na Menhetn, ali je ubrzo ostala šokirana kada je shvatila da njena soba gleda direktno u restoran. "Nema zgrada, mi smo u restoranu", iznenadila se kada je shvatila da se kroz njen prozor ne vidi Menhetn. Srećom, na njenoj strani je zavesa, a s druge strane u restoranu je postavljeno jednosmerno ogledalo, pa ni gosti restorana ne znaju šta se dešava iza stakla i da ih posmatraju ljudi koji odsednu u ovom stanu.

@desireerosebaker

HOW IS THIS LEGAL you literally can not make this up. I can open the window and touch their table

♬ Quirky - Oleg Kirilkov

U videu koji je je kasnije snimila, odlučila je da dodatno istraži situaciju, pa je posetila restoran. "Mogu da otvorim prozor i da dodirnem njihov sto", rekla je. Ona se naravno požalila Airbnb-u i domaćinu kod koga je odsela, a nakon nekog vremena joj je stigao odgovor. "Ćao, Desiree, izvinjavamo se što nam je trebalo dugo da Vam odgovirmo - zapravo smo hteli da otkažemo rezervaciju pošto smo imali problem s nekim sobama, ali smo uspeli da vas ugostimo", pisalo je u odgovoru domaćina i dodali su: „Verujemo da je sve prošlo kako treba tokom vašeg boravka i drago nam je što smo bili u mogućnosti da vas ugostimo u ovo doba godine" Airbnb je s druge strane, ponudio da snosi troškove njenog sledećeg iznajmljivanja smeštaja preko njih.

@desireerosebaker

I need a first date at our table to be a part of ASAP

♬ original sound - Desiree Baker

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.