OTIŠAO NA SASTANAK SA DEVOJKOM, PA DOŽIVEO NAJGORU MOGUĆU STVAR: Ono što je VIDEO, frapiraće i VAS
Prevara, Foto: Profimedia

HOROR

OTIŠAO NA SASTANAK SA DEVOJKOM, PA DOŽIVEO NAJGORU MOGUĆU STVAR: Ono što je VIDEO, frapiraće i VAS

Odjednom, nepoznati muškarac je ušao u restoran i seo s njima za sto, a devojka je u postala "bleda kao duh", opisuje

Objavljeno:

TikTok korisnik poznat samo po korisničkom imenu Pattyslap23 priključio se izazovu ove društvene mreže koji zahteva da korisnik ispriča priču o najgorem sastanku na kojem je ikada bio.

"Bilo je to pre dve godine, u Bostonu. Izašao sam na prvi sastanak s jednom devojkom, sve je bilo odlično, zabavljali smo se, išao sam platiti račun i trebali smo krenuti u bioskop...", počinje priču mladić.

Odjednom, nepoznati muškarac je ušao u restoran i seo s njima za sto, a devojka je u postala "bleda kao duh", opisuje.

Pitao ga je može li mu kako pomoći, a muškarac je rekao da upravo jedi na sastanku s njegovom suprugom. "Pitao sam je li joj to zaista suprug, ona je pokušavala pronaći neko opravdanje, ali stvari su samo postale još gore. Najbolji deo je bio kada joj je dotrčala ćerka i sela u krilo."

Kako prenosi The Sun, devojka je bila udata sedam godina, živela je zajedno sa suprugom i ćerkom, ali je, očito, htela malo zabave sa strane.

Korisnici su bili šokirani njegovim iskustvom, ali su zaključili da je bolje tako nešto saznati na prvom sastanku nego kasnije, kada se razviju osećaji.

Kasnije je objavio još nekoliko videozapisa u kojima je ispričao da je muškarac odmah tražio razvod od supruge, a Peti je ostao u kontaktu s njim i čak ga je jednom prilikom upoznao sa svojom prijateljicom s kojom je muškarac sada u vezi.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.