DANIJELA MESECIMA TERORISALA BOLESNU TETKU I PRETILA JOJ UBISTVOM: Nesrećna žena razmišljala i o suicidu, HOROR!
Ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo

DANIJELA MESECIMA TERORISALA BOLESNU TETKU I PRETILA JOJ UBISTVOM: Nesrećna žena razmišljala i o suicidu, HOROR!

Vremenom je postajala sve agresivnija, a utvrđeno je da je na njeno ponašanje uticaj imalo i redvno mešanje kanabisa i alkohola

Objavljeno:

Danijela Šou (31) iz Liverpula mesecima je terorisala i zlostavljala bolesnu tetku do te mere da je nesrećna žena razmišljala i o samoubistvu.

Ona ju je konstantno tukla i pretila joj je ubistvom “probijanjem glavom kroz akvarijum” ukoliko nekom kaže kako se ponaša njena nećaka.

Starica je patila od demencije i imala pridružene fizičke bolesti, a kada joj je proletos dosadilo maltretiranje, otišla je autobusom do drugog kraja grada sa ciljem da sebi oduzme život, prenosi Liverpool Echo.

Policija ju je, srećom, pronašla početkom aprila nakon što je nekoliko dana spavala u centru grada na javnim mestima.

Sve je počelo tako što je Danijela Šou iskoristila ljubaznost i gostoprimstvo svoje tetke koja ju je primila u stan nakon što je 31-godišnjakinja izašla iz zatvora.

Maltretiranje je najpre počelo kada bi Danijeli zasmetalo njeno ranije ustajanje, lupkanje po stanu i zvuci proizvedeni udaranjem šoljice za kafu o tacnu.

Vremenom je postajala sve agresivnija, a utvrđeno je da je na njeno ponašanje uticaj imalo i redvno mešanje kanabisa i alkohola.

– Poslednjih nekoliko dana pre nego što je nasilje otkriveno, intenzitet bi se povećavao. Ona bi tetku vukla po podu za kosu i tukla je gotovo svakodnevno, čak i pesnicama. Zapretila joj je da će joj razbiti glavu kroz akvarijum ukoliko bilo kome kaže nešto o zlostavljanju – naveo je tužilac Karl Šolc.

Nakon što ju je policija pronašla posle alarmiranja njene sestre, starica je neko vreme provela u bolnici, a potom se vratila u svoj stan kada je Danijela ponovo uhapšena.

U toku je suđenje, a po svoj prilici, ne gine joj zatvorska kazna, čega je svestan i njen advokat.

Bonus video:

02:10

Espreso u poseti najsavremenijem precistacu otpadnih voda u Vršcu

(Espreso/Liverpool Echo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.