IMALI SU TROJKU KOJA IM SE TOLIKO DOPALA DA SU ZAVRŠILI U BRAKU: Živi sa 2 ŽENE, evo kako se SLAŽU (FOTO)
Srećna trojka, Foto: Printscreen/Instagram/ party_of_three_mnr

POLIAMORIJA

IMALI SU TROJKU KOJA IM SE TOLIKO DOPALA DA SU ZAVRŠILI U BRAKU: Živi sa 2 ŽENE, evo kako se SLAŽU (FOTO)

Ova 26-godišnja medicinska sestra upoznala je Martija i njegovu dugogodišnju verenicu, Natašu (29), prvo na kratko, ali su ubrzo počeli da provode mnogo vremena zajedno

Objavljeno:

Njih troje žive poliamornim načinom života i rečeno im je da „uništavaju svoj život“ , kada se veza za jednu noć pretvorila u "grupu". Ali, srećniji su nego ikada iako izazivaju mizoginiju na internetu.

Rebeka Bono je upoznala dr Martija Kola (29) na zajedničkom radnom mestu u Njujorku, ali ga je bolje upoznala tek kada ga je videla na Tinderu sa svojom verenicom.

Ova 26-godišnja medicinska sestra upoznala je Martija i njegovu dugogodišnju verenicu, Natašu (29), prvo na kratko, ali su ubrzo počeli da provode mnogo vremena zajedno.

Rebeka je objasnila: „Mislila sam da ću pokušati. To će biti samo jedna noć - i bila je to sjajna noć. Mislili smo da ćemo to učiniti redovnijim, ali stvari su odatle krenule. Nataša i ja smo počeli da se viđamo tokom izolacije kada nismo išli na posao. Izveli bismo pse u šetnju, a zatim napravili večeru i kolače za Martija kada se vrati kući, i bilo je logično da ostanem tamo sve više i više. U maju 2020. imali smo razgovor. Shvatili smo da u suštini živim u njihovoj kući i svi smo uživali da provodimo vreme zajedno – bili smo u vezi. Ali, Marti i Nataša trebalo je da se venčaju i to je otvorilo pitanje da li Rebeka treba da prisustvuje."

Rebeka je rekla: „Počeli smo da pretražujemo Instagram i našli smo toliko drugih "grupa" koje su uspele, pa čak i da imaju porodice. Zato smo odlučili da pokušamo. Marti i Nataša su već planirali svoje venčanje, pa smo morali da razgovaramo o tome da li ću ja da prisustvujem – da li bi mi bilo prijatno? Da li bi bilo problema sa ljubomorom? Dve nedelje pre venčanja, rekli su mi da bi im bilo mnogo posebnije da sam ja tamo, ali samo ako mi to odgovara. Bilo je malo nezgodno, jer sam morala da upoznam njihove porodice na venčanju."

Srećom, obe porodice su je dočekale raširenih ruku.

(Espreso / Dailystar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.