"SPAVALA SAM SA ŠEFOM, I TO NA BOŽIĆNOJ ZABAVI": Dugo maštala o "klinču" sa njim, a onda usledilo GORKO RAZOČARENJE
Ilustracija, Foto: Profimedia

LJUBAVNI ŽIVOT

"SPAVALA SAM SA ŠEFOM, I TO NA BOŽIĆNOJ ZABAVI": Dugo maštala o "klinču" sa njim, a onda usledilo GORKO RAZOČARENJE

Nisam mogao da se suočim sa njim posle te noći, ali srećom niko od naših kolega nije posumnjao u bilo šta jer je kratko trajalo

Objavljeno:

Šef me je odmah privukao. Izgledao je dobro i samouvereno. Među nama se brzo razvila neka hemija. Kada je došao decembar, jedva sam čekala Božić na poslu. Svi su rano tog dana počeli da piju na poslu. Dala sam gazdi imelu - prisećala se Sara Barns (26), frizerka iz Velike Britanije koja je tada radila kao pomoćnik administratora u jednoj osiguravajućoj kući.

Priznala je da je dugo maštala o 'klinču' sa šefom, a bila je korak bliže tome.

„Nastavili smo da razmenjujemo koketne poglede dok smo pijuckali prošek i na kraju se ušunjali u njegovu kancelariju“, dodala je ona.

Ali nakon seksa, bila je razočarana njegovim nastupom. Ispostavilo se da on nije ljubavnik kakvim ga je zamišljala.

Izdržao je oko dva minuta, ostavljajući me slomljenom i razočaranom. Nisam mogla da se suočim sa njim posle te noći, ali srećom niko od naših kolega nije posumnjao u bilo šta jer je kratko trajalo - nastavila je ona i priznala da se kaje što je to uradila, nije precizirala da li se kaje jer je bila intimna sa gazdom ili zato što se pokazao očajnim ljubavnikom.

Inače, prema istraživanju sprovedenom u Velikoj Britaniji na 2.000 ljudi, pokazalo se da 42 odsto ljudi žudi za kolegom s posla, dok je njih 17 odsto uradilo isto što i Sara - prepustilo se strastima sa kolegom na kancelarijskom Božiću. Stranke, mnogi u njima su to uradili iako su u vezi ili braku (51 odsto), prenosi The Sun.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.