BAŠ JE ZAŽALILA: Otišla da jeftino tetovira OBRVE i prošla OVAKO! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/greyzindacity

au!

BAŠ JE ZAŽALILA: Otišla da jeftino tetovira OBRVE i prošla OVAKO! (VIDEO)

Otišla sam iz salona, sela u auto i počela da razmišlja o svom životu i svim lošim odlukama koje sam donela, jer zašto bi neko bojio obrve za 781 dinar?

Objavljeno: 20:32h

Bojenje ili tetoviranje obrva trajnom bojom ili gelom nije uvek dobra ideja, posebno ako ne možete ni da pretpostavite kako će da izgleda krajnji rezultat, što je jedna TikTokerka shvatila na teži način, nakon što je u svom rodnom gradu pronašla ''odličan'' salon koji to radi za samo 800 rsd (osam dolara).

Grejs Hagan je na svom nalogu @greyzindacity istaknula da je platila bojenje obrva mnogo manje nego što taj posao naplaćuju u salonu u Njujorku, gde trenutno živi.

– Izgledam kao Red iz ,,Angry Birds-a" – rekla je u svom videu i objasnila da bojenje obrva u Velikoj Jabuci plaća čak 4,681 dinara (45 dolara), pa nije htela da propusti priliku da to uradi za šest puta manju cenu.

– Otišla sam iz salona, sela u auto i počela da razmišlja o svom životu i svim lošim odlukama koje sam donela, jer zašto bi neko bojio obrve za 781 dinar? – dodala je i zaključila da sad izgleda kao da iznad očiju ima "dva Najkova znaka", prenosi Mirror. – Bilo koji predlog kako da ovo skinem bi bio sjajan, inače ću sastrugati kožu s čela – poručila je pratiocima.

– Probaj nešto na bazi ulja ili možda pastu za zube. Pasta za zube pomaže pri uklanjanju boje s kose i s kože! – napisala joj je jedna devojka, a druge su je upozorile da nikako ne koristi sapun za suđe, sredstvo za skidanje laka za nokte i slična luda pomagala, što bi nekima očito palo na pamet.

Bonus video:

04:18

BRZE VESTI 02.12.2021. 17:55

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.