STOMAK DA SE PREVRNE ČOVEKU, ŠTA SVE HODA PLANETOM: Lepotica otkrila šta joj šalju GADOVI na Instagramu, ODVRATNO!
Pejdž Vulen, Foto: Printscreen/Instagram/paigeuncaged

AU

STOMAK DA SE PREVRNE ČOVEKU, ŠTA SVE HODA PLANETOM: Lepotica otkrila šta joj šalju GADOVI na Instagramu, ODVRATNO!

Zanosna zvezda, koja se pojavila u australijskom Maksimu, prikazala je najgore prestupnike na njenoj Instagram stranici @dudesinthedm, koji ima 72,000 pratilaca

Objavljeno:

Manekenka sa Instagrama je podelila neke od najšokantnijih direktnih poruka koje je primila, kao i urnebesne odgovore na njih.

Pejdž Vulen, iz Los Anđelesa u Americi je sakupila više od 300.000 pratilaca na Instagramu, gde deli svoje oskudne fotke na kojima pozira u donjem vešu i kupaćim kostimima.

Ipak, sva ta pažnja ima cenu- odvratne direktne poruke koje prima na dnevnom nivou od muškaraca koji očajnički žele da pričaju sa njom.

Zanosna zvezda, koja se pojavila u australijskom Maksimu, prikazala je najgore prestupnike na njenoj Instagram stranici @dudesinthedm, koji ima 72,000 pratilaca.

Lepotica prima sve vrste bezobraznih i nasilnih poruka, kao i izlizanih upada.

U jednoj od nedavnih poruka je pisalo: ,,Ti mi se sviđaš kao i ćurka: vlažna, vrela, sa velikim grudima, dok ležiš na leđima spremna da budeš pojedena."

Pejdž je odgovorila na jednostavan način: ,,Izgubio si me kod vlažnosti."

Fanovi su bili oduševljeni urnebesnom prepiskom. Jedan je dodao: ,,Lagano dala kantu tom ćuranu."

Poruka koja je bila još neprijatnija je bila ona u kojoj je pratilac opisao kao ,,devojku sa kojom nije moguće izlaziti i koja je spada u nižu klasu", na šta je pejdž odmah odgovorila, da jeste ona sa kojom je nemoguće izlaziti i koja spada u nižu klasu.

Jedna od najšokantnijih poruka koju je Pejdž dobila dogodila se nakon što je blokirala jednog pratioca, koji je potom poslao sledeću poruku: ,,Nazvao sam te ružnom k**om koja prodaje svoje telo, ali i dalje želim da se zadovoljavam gledajući tvoje objave."

Pejdž je u opisu slike napisala: “I love men without the n.” (prim. prev. Volim sebe.)

Bonus video:

05:21

BRZE VESTI 02.12.2021. 15:55

(Espreso/Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.