"OVO JE NEHIGIJENSKI": Vaspitačica videla šta dete radi u vrtiću, pa ostala ŠOKIRANA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ispovest

"OVO JE NEHIGIJENSKI": Vaspitačica videla šta dete radi u vrtiću, pa ostala ŠOKIRANA!

Majka deteta to smatra potpuno normalnim

Objavljeno:

Činjenica je da ne vaspitavaju decu svi na isti način. Odatle, verovatno, potiču i različita ponašanja kod mališana potpuno istog uzrasta. Ipak, oni nas nekada potpuno iznenade.

Jedna žena je izazvala pravu polemiku na internetu, nakon što je ispričala šta je dozvoljava svom detetu. Ipak, kada je vaspitačica u vrtiću videla šta mališan radi, bila je šokirana.

Ona je, naime, ispričala, da je njen sin odnedavno naučio da ide u toalet, ali kada su napolju i nema toaleta, kao što je to slučaj u parku, ona mu je dozvoljavala da vrši veliku nuždu u žbunju.

Ali kada je on počeo da radi istu stvar u bašti u vrtiću, učiteljica je reagovala pomalo drugačije. Ipak, majci se to nije dopalo.

– Pokupila sam ga iz vrtića pre nekoliko dana, a vaspitalica mi je rekla – “Samo da Vas obavestim, bili smo danas u bašti i on je svukao pantalone i vršio nuždu u žbunju”. Očigledno je želela da mi kaže da to nije higijenski i dozvoljeno. Razumem da bi oni radije ovo izbegli, ali lično mi je bilo drago što je to uradio, a ne da se uneredio. Međutim, muž i ja smo pokušali da mu objasnimo da kada je u vrtiću treba da kaže nekome da treba da koristi toilet – zaključila je ona.

A kako biste vi reagovali u ovoj situaciji? Pišite nam u komentarima.

(Espreso / mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.