Otac vodio kćerku do oltara i uradio nesvakidašnju stvar: "Niko nije bio ravnodušan, svi su plakali"
Venčanje, Foto: EPA/JORGE TORRES

NEVEROVATNO

Otac vodio kćerku do oltara i uradio nesvakidašnju stvar: "Niko nije bio ravnodušan, svi su plakali"

Dirljiva scena koja je raznežila korisnike interneta

Objavljeno:

Porodični odnosi često umeju da se dodatno zakomplikuju posle razvoda, a neretko nove osobe u životima bivšeg bračnog para ne naiđu na toplu dobrodošlicu ili ne uspeju da uspostave kvalitetenu komunikaciju.

Međutim, to nije slučaj u porodici Kelsi Grifit. Naime, kada je Kelsi imala 14 godina, njeni roditelji su se razveli, a Endi je ubrzo postao njen očuh.

Iako razvod nikada nije lak za dete, Endi se potrudio da sa Kelsi bude pre svega prijatelj i pruži joj utehu u teškim trenucima.

Pored dobrog odnosa sa Kelsi, Endi se trudio da bude u dobrim odnosima sa njenim biološkim ocem kako ne bi dolazilo do neprijatnih i nepotrebnih scena.

Kada je na red stigao i jedan od najvažnijih dana u životu svake žene, njih dvojica su i primerom pokazali da nisu suparnici, već Kelsina podrška.

- Moj tata je iznenadio mog očuha zamolivši ga da nam se pridruži u šetnji do oltara. Čuvali smo to u tajnosti do ceremonije, pa su svi bili iznenađeni - ispričala je Kelsi u video-snimku koji je objavila na društvenoj mreži TikTok.

U videu se vidi kako Kelsi u venčanici šeta prema oltaru sa svojim ocem, a u jednom trenutku on zastaje i pruža ruku prema Endiju koji sedi među gostima.

- Prišao mi je, zgrabio ruku i rekao: "Hej, trudio si se za ovo istom jačinom kao i ja - zaslužuješ ovo. Hajde, pomozi da zajedno odvedemo našu ćerku do oltara" i ja sam samo krenuo za njim - rekao je očuh.

Kelsi tvrdi da niko ko je prisustvao venčanju nije ostao ravnodušan i priznaje da je bilo i suza.

- Svi su ostali u šoku, jer je ovo stvarno nesvakidašnji gest. Ponosna sam na moju porodicu - zakljucila je ova devojka.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.