RADI U BIOSKOPU, A SADA JE OTKRILA STVARI KOJE NE ZNA "NORMALAN SVET": I šokantne su, da li je REALNO?!
Nadzorne kamere, Foto: Printscreen/Tik-Tok/ibuprofen

U MRAKU HAOS

RADI U BIOSKOPU, A SADA JE OTKRILA STVARI KOJE NE ZNA "NORMALAN SVET": I šokantne su, da li je REALNO?!

Fascinirao je ljubitelje filma, a mnogi su priznali da nisu imali pojma da osoblje može da vidi njihove ludosti

Objavljeno: 17:31h

Ako mislite da ste skriveni kada se svetla u bioskopu ugase, razmislite ponovo. Posetioci bioskopa bili su šokirani nakon što je jedan član osoblja otkrio da radnici mogu da vide kako se sve dešava u mraku, prenosi Metro.

Službenica bioskopa Vue na TikToku otkrila je tajnu koju znaju samo zaposleni, a njeno otkriće je šokiralo mnoge. Na snimku, 17-godišnjakinja je pokazala snimke kamere u bioskopu, iz kojih se može zaključiti da ništa ne prođe nezapaženo od strane osoblja - posebno seks.

Zaposlena je takođe u komentarima objasnila da zaposleni u Vue-u imaju i „naočare za noćno osmatranje“ tako da mogu da vide sve što se dešava u mraku.

Video, koji je od tada prikupio skoro 20 miliona pregleda, fascinirao je ljubitelje filma, a mnogi su priznali da nisu imali pojma da osoblje može da vidi njihove ludosti, kao što je donošenje sopstvene hrane spolja.

„Značividite da vadim ceo frižider iz torbe“, prokomentarisala je jedna korisnica, dok je jedan korisnik rekao: „Nije me briga za to, brinem se jer bacam kokice na ljude iz zabave ."

(Espreso/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.