POHVALILA SE EKSTRA TELOM NA MREŽAMA! Onda je sutradan proklela sve što je to uradila, UŽAS
Devojka, Foto: TikTok/kofranco_

tuga

POHVALILA SE EKSTRA TELOM NA MREŽAMA! Onda je sutradan proklela sve što je to uradila, UŽAS

Tog umalo kobnog narednog dana, Kejlin je osetila stravične bolove i grčeve u nozi

Objavljeno:

TikTokerka Kejlin Franko (23) iz Mesačusetsa u SAD mislila je da na sjajan način svakodnevnim treninzima razvija mišiće na nogama, ali ispostavilo se da je telo bilo pod upalom i u opasnosti.

Kada se na TikToku pohvalila lepim izgledom nogu i vidljivo zategnutim mišićima, Kejlin nije znala da će već sutradan zapomagati od bolova.

– Nisam imala nikakvu predstavu da sutradan neću moći ni da savijem desnu nogu. Bolela me je kao ništa drugo u životu. Preterala sam sa treninzima – rekla je Kejlin na pomenutoj aplikaciji.

Tog umalo kobnog narednog dana, Kejlin je osetila stravične bolove i grčeve u nozi.

– Dogodilo mi se neko stanje, mislim da se zove rabdomioliza. Ukočili su mi se mišići na desnoj nozi i ništa nije moglo da im pomogne. Kada sam primljena u bolnicu na preglede, doktori su rekli da je stanje jako opasno i da mogu i da izgubim nogu. Sve mi se srušilo pred očima. Moja noga, koju sam prethodnog dana celom svetu pokazala. Pogrešila sam što sam pratila ritam rođaka koji godinama svaki dan vežba – kaže Kejlin.

Doktori su imali pune ruke posla. Operacija je trajala tri sata i morali su da joj skinu kožu i membranu kako bi oživeli pritisak u pogođenoj oblasti noge.

– Ni dva meseca posle operacije ne mogu da hodam bez štaka. Kriva sam, priznajem. Htela sam na brzinu bez pripreme da zategnem telo i pokažem mišiće. Kajaću se zauvek zbog toga – zaključuje Kejlin.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.