"NISAM ZNAO": Bivša mu preko telefona saopštila TAJNU koju je krila 21 godinu, zamolila ga da je ponese u GROB!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

ŠOKANTNO!

"NISAM ZNAO": Bivša mu preko telefona saopštila TAJNU koju je krila 21 godinu, zamolila ga da je ponese u GROB!

Dodaje da se odmah nakon otkrivanja tajne njegova bivša devojka pokajala i počela da insistira da nikome ne govori o ovome

Objavljeno:

Dugo skrivana porodična tajna, koliko god olakšanje da donese onima koji su je tajili, za ostale ljude mogla bi da bude bolno saznanje koje menja čitav život.

Pitajući se da li prošlost da ostavi iza sebe, šokiran nakon saznanja da ima ćerku za koju dotada nije znao, jedan Britanac odlučio je da savet potraži od poznate Gardijanove kolumnistkinje Elenor i ispriča joj svoju priču.

"Pre nekoliko godina kontaktirala me je bivša devojka i obavestila me da sam biološki otac njene 21-godišnje ćerke, srednje od troje dece. Bila je moja prva prava devojka, ali smo se razišli dok smo još bili mladi. Naši putevi su se ukrstili nekoliko godina kasnije, kada smo imali kratku vezu. Nisam znao da je ona zatrudnela, čitavu stvar je krila i ostala sa svojim mužem, koji je nesvesno odgajao to dete kao svoje", piše muškarac.

Dodaje da se odmah nakon otkrivanja tajne njegova bivša devojka pokajala i počela da insistira da nikome ne govori o ovome, već da saznanje "ponese sa sobom u grob".

"Iako sam dosada poštovao njenu želju, izuzetno sam isfrustriran situacijom i voleo bih da upoznam tu devojku, koja ne zna da postojim. U braku sam već 16 godina i imam malu ćerku. Moja supruga zna za ovu situaciju i u potpunosti me podržava", napisao je Britanac.

Ubrzo stigao je i odgovor kolumnistkinje i iako nije bila sigurna koji je pravi način da se prevaziđe čitava situacija, ponudila je nekoliko korisnih ideja.

"Čini mi se da se dvoumiš oko toga da li da ćerki kažeš istinu. To je veoma teška odluka i kada ih donosimo obično razmišljamo o ishodu koji želimo, ali ovde je obrnuto. Jedina stvar koja se tiče ove odluke jeste rizik koliko ste spremni da preuzmete", naglasila je Elenor.

U nadi da će mu njen odgovor pomoći da odluči koja je najbolja opcija od ponuđenih, rekla mu je šta bi ona uradila.

"Naglašavam da ovo ne nudim kao odgovor, već pravac razmišljanja. Ja ne bih rekla, evo i zbog čega: Da, njena majka je donela rđavu odluku, posle toga još dve ili tri, ali to je već učinjeno. Razotkrivanje može biti još štetnije. To bi značilo da devojka mora da odluči šta oseća prema strancu, dok obrađuje informaciju da je njena majka imala aferu i da je tolike godine laže. Brak njene majke takođe bi bio na kocki, a devojka koja nije izabrala ništa od ovoga, našla bi se u krizi, bez podrške", smatra Elenor.

Dodaje da bi povukla najmanje rizične poteze.

"Ponekad nam loši izbori drugih ljudi nude još gore opcije. Kakav god da je vaš odgovor, razmislite o ovome: kada ne možemo da donosimo odluke u skladu sa ishodima, možemo da se zapitamo koje opravdanje biste voleli da odslikava vaše postupke", zaključila je kolumnistkinja.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.