PRED OLTAROM MU JE ŠAPNULA VEOMA VELIKU TAJNU, a onda joj je on rekao rekao da nosi mikrofon... PAKAO!!!
Venčanje, Foto: Luke Logan Twitter

NEVEROVATNO

PRED OLTAROM MU JE ŠAPNULA VEOMA VELIKU TAJNU, a onda joj je on rekao rekao da nosi mikrofon... PAKAO!!!

Mladoženja joj je rekao da izgleda prelepo, na šta je ona odgovorila da je upravo obavila veliku nuždu

Objavljeno:

Neugodnu situaciju zatekla je mlada iz Severne Karoline koja je odlučila da mladoženji pred oltarom ispriča svoje iskustvo sa odlaskom u toalet neposredno pre venčanja.

Dok su golubovi tiho šaputali pred oltarom, mlada nije imala pojma da svi gosti mogu čuti o čemu pričaju.

Mladoženja joj je rekao da izgleda prelepo, na šta je ona odgovorila da je upravo obavila veliku nuždu. Urnebesni video na Tvitteru je podelio mladoženja Luke Logan nakon što je američki komičar Jimmi Fallon pozvao da se podele smešne i zanimljive svadbene priče.

"Lakše je da se uverite u to", napisao je Luka uz snimak napravljen 2012. godine na njegovom venčanju. Nakon što mu je rekla da se olakšala u toaletu pre nego što je došla do oltara, mladoženja ju je kroz smeh upitao: "Šta ti je, dođavola?"

Potom joj je otkrio da nosi mikrofon. - Zašto nosiš mikrofon? - Nevesta je nekoliko puta pitala, a on joj je rekao: - Da snima ovakve trenutke. Ali kasnije joj je priznao da mu ga je snimatelj stavio zbog snimanja venčanja. Iako to nije bio trenutak koji je mlada želela da pamti zauvek, sada je postao hit i na internetu. "Oženio sam se prilično fenomenalnom ženom", zaključio je Luke. On i njegova supruga danas su roditelji četvorogodišnje devojčice, a snimak sa venčanja im očigledno nikada neće dosaditi.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.