IŠARALA JE GRUDI I MISLILA JE DA JE U PITANJU PRIVREMENA TETOVAŽA: Grdno se prevarila, PAZITE SAMO ŠTA JOJ PIŠE!
Emili Kuk, Foto: Printscreen/Tiktok/emilycook..01

URNEBESNO!

IŠARALA JE GRUDI I MISLILA JE DA JE U PITANJU PRIVREMENA TETOVAŽA: Grdno se prevarila, PAZITE SAMO ŠTA JOJ PIŠE!

Evo što se dogodi kad za tetovažu daš manje od 1000 dinara (10 funti)

Objavljeno: 17:48h

TikTok influenserka Emili Kuk ispričala je kako je još u avgustu na jednom koncertu odlučila da napravi privremenu tetovažu misleći da će trajati najviše nekoliko dana. Tako je, kaže, platila da joj se preko celog grudnog koša crnom kanom velikim boldovanim slovima napiše "I love Stormzy", a tri meseca kasnije, boja je još tu...

U svom je videu Kuk pokazala svoje oduševljenje dok joj tatu umetnica uoči koncerta po grudnom košu piše s navodno lako perivom bojom, a u narednom je kadru pokazala svoju tetovažu tri mjeseca kasnije; i ista je kao i prvog dana. - Evo što se dogodi kad za tetovažu daš manje od 1000 dinara (10 funti) - napisala je u videu koji pokazuje taj 'privremeni' rad, a koji je poprilično zabavio njene pratioce.

- Kani treba dosta vremena da se opere, a neki kažu i da takva tetovaža može biti trajna - napisala joj je jedna pratiteljka, a većina njenih prijatelja se složila da je jedina sreća što zaista voli britanskog repera Stormzyja; i što nije umesto njegovog tetovirala ime nekog dečka s kojim bi brzo prekinula.

Bonus video:

04:54

BRZE VESTI 05.11.2021. 15:55

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.