DOŠLA SA SINOM U PARK, PA DOŽIVELA NEPRIJATNOST ZBOG DRUGIH MAJKI: Zbog 1 sitnice, sve su je LJUBOMORNO gledale!
Rouzi, Foto: Printscreen/TikTok/rosapicosa

NEVERICA

DOŠLA SA SINOM U PARK, PA DOŽIVELA NEPRIJATNOST ZBOG DRUGIH MAJKI: Zbog 1 sitnice, sve su je LJUBOMORNO gledale!

Rouzi je istakla da čim je ostavila sina u pesku i stala kraj igrališta blizu drugih majki, one su se udaljile od nje

Objavljeno:

TikTokerka po imenu Rouzi doživela je veliku neprijatnost kada je sa sinom došla u park. Štaviše, kaže da joj to nije prvi put da joj se to dogodilo.

Rouzi je istakla da čim je ostavila sina u pesku i stala kraj igrališta blizu drugih majki, one su se udaljile od nje.

– Prošle godine kada smo došli sin i ja u park, neke majke odmah su se pomerile do druge klupe. Imala sam osećaj da ne treba s njima da ulazim u razgovor zašto me bojkotuju, ali sam posle zaključila o čemu se radi. Bile su ljubomorne na moj izgled. Kao neko ko ima malo dete, verovatno je trebalo da izgledam umorno i zapušteno, ali ja sam odisala srećom i bila sam sređena – kaže ona.

Dodajući da ne želi da zvuči uobraženo ili nadmeno, Rouzi ističe da joj je nekoliko drugarica potom otkrilo o čemu su majke razmišljale.

– Celog života svi mi govore da sam prirodno jako lepa. To što su majke uradile u parku bila je čista ljubomora. Ne samo što su mi to drugarice rekle, već i suprug i dva njegova prijatelja. Isti slučaj desio mi se nedavno u parku kod roditelja. Valjda treba da izgledam kao da su mi sve lađe potonule kako bi me druge majke prihvatale u parku – kaže uz osmeh Rouzi.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.