"PROGANJAO ME JE MAJMUN SLIČAN TARZANU": Žena ubeđena da je stupila u kontakt sa MISTIČNIM STVORENJEM! (VIDEO)
Šuma, Foto: Profimedia

jezivo

"PROGANJAO ME JE MAJMUN SLIČAN TARZANU": Žena ubeđena da je stupila u kontakt sa MISTIČNIM STVORENJEM! (VIDEO)

Ona veruje da je njeno viđenje možda bio ekvivalent Bigfuta u Velikoj Britaniji - često se navodno primećuje u ruralnim planinskim regionima SAD

Objavljeno:

Jedna žena iz Engleske tvrdi da ju je jednom proganjao "majmun sličan Tarzanu" koji se krio u drveću iznad nje dok se igrala sa drugarima. Žena, poznata kao Karen, veruje da je stupila u kontakt sa mističnim stvorenjem kao dete u severoistočnoj Engleskoj.

Ona veruje da je njeno viđenje možda bio ekvivalent Bigfuta u Velikoj Britaniji - često se navodno primećuje u ruralnim planinskim regionima SAD. Pričajući svoju priču istražiteljici Debori Hatsvel u svom podkastu BBR Investigations, "Cryptid Creatures", Karen je objasnila:

- Čučao je na drvetu. Glavni deo događaja kojeg se definitivno sećam je da sam pogledala u drvo, i bio je tamo na drvetu, i jedini način na koji sam mogla da ga opišem je da nije bio ni čovek ni majmun, a ipak je bilo i jedno i drugo. Sećam se da sam razmišljala o dve stvari dok sam to racionalizovala, a jedna od njih je bila "oh, Tarzane".

- Zvuči smešno, ali to je bila jedina stvar koju sam ikada videla da je čučala gore na drvetu, posebno da drži nešto u ruci, jer verujem da je imao nešto poput noža, ili možda je to bio samo kamen ili tako nešto. I takođe, sećam se da sam pomislila, "mladi čovek", ali znala sam da ne liči ni na jednog čoveka kojeg sam videla - rekla je Karen.

Uprkos svom maglovitom sećanju, Karen je opisala "Bigfoota" (Veliko stopalo) kao golo čovekoliko stvorenje sa dugom, tamnom, čupavom kosom.

- Znam da je imao tamnu kosu i taman ten. I znam da je bio go, ali ne mogu da se setim da sam videla neke intimne delove, ali znam da je bio zgrčen tako da ne znam da li je to pokrivalo određena područja. Sećam se zaista tamnih očiju, zaista intenzivnih očiju. Ali ono što se zaista isticalo je to što sam videla čoveka-majmuna, što nikada ranije nisam videla, bilo je to nešto sasvim novo. Sećam se užasa i bežanja, ali u trenutku kada sam pobegla devojke su bile tamo - priča svoju ispovest Karen.

Navodna viđenja Bigfuta godinama su zbunjivala avanturiste, a veliki broj ljudi je tvrdio da su kamerom snimili misteriozno stvorenje.

U avgustu ove godine, prijavljeno je navodno viđenje Velikog stopala u kanjonu Vajt Voter u SAD nakon što je čovek napravio sablasne slike na kojima se činilo da se vidi dlakava majmunolika figura kako prelazi reku. Druga sumnjiva viđenja uključuju figuru sa ljudskim udovima, prekrivenu crnim krznom u šumi u Misisipiju.

Treći je jezivi video snimak Velikog stopala nalik medvedu kako luta kanadskom divljinom, piše The Sun.

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.