HOROR! Štene strpali u kantu, pa utopili u potoku, zlostavljanje posmatrala i deca
Pas, Foto: Printscreen/Facebook/Azil Prijatelji Čakovec

HOROR KOD ČAKOVCA

HOROR! Štene strpali u kantu, pa utopili u potoku, zlostavljanje posmatrala i deca

Osim utopljenog šteneta, iz azila poručuju da su uspeli da spasu ženku psa i preostala dva šteneta

Objavljeno:

Volonteri Azila Prijatelji Čakovec zabeležili su mučenje i ubijanje psa u naselju Parag nedaleko od Čakovca. Na terenu je i policija.

U naselju Parag, nedaleko Čakovca, volonteri Azila Prijatelji Čakovec zabeležili su mučenje i ubijanje psa. Ono što je sve šokiralo je i činjenica da se na snimcima nasilja prema životinji koji se šire društvenim mrežama nalaze i deca mlađeg uzrasta.

Prijavu o ovom događaju je potvrdila i PU međimurska.

- Mogu da potvrdim da smo dobili dojavu o ovom slučaju, kriminalistička policija je na terenu i kriminalističko istraživanje je u toku - rekla je portparolka međimurske policije Marina Soldat, prenosi Dnevnik.hr.

Osim utopljenog šteneta, iz azila poručuju da su uspeli da spasu ženku psa i preostala dva šteneta. Iz azila najavljuju nastavak projekta zbrinjavanja pasa.

- Naselje Parag. Nismo stigli na vreme. Predivno, nežno, drago štene prvo je živo strpano u kantu za smeće, a potom utopljeno u potoku kraj naselja. Oprosti, draga dušo. Uspeli smo da stignemo na vreme da spasimo mamicu i preostala dva šteneta koji su smešteni u sklonište - napisali su oni na Fejsbuku.

Bonus video:

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.