DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO URADIO NAOČIGLED SVOJE DEVOJKE?! Na ekranu GOLA ŽENA, a onda je usledila NJENA reakcija
Foto: Printscreen/Tviter

HIT

DA LI JE MOGUĆE DA JE OVO URADIO NAOČIGLED SVOJE DEVOJKE?! Na ekranu GOLA ŽENA, a onda je usledila NJENA reakcija

On nije ni primetio šta mu se sprema

Objavljeno: 12:38h

Korisnica Tik Toka po imenu Tifani, postala je zvezda preko noći kada je objavila video u kojem je pokazala kako je dečka uhvatila u laži.

Dok su njih dvoje ležali u krevetu, njen dečko je gledao nešto na mobilnom, a ona je odlučila da proveri o čemu se radi. Stavila je malo ogledalo između nožnih prstiju i počela sa testom.

Pitala je dečka šta gleda, a on je uz širok osmeh odgovorio: Skupe automobile, kao i uvek! I kao dokaz joj je pokazao sliku novog “bugatija”.

Međutim, čim je ponovo okrenuo telefon ka sebi, nastavio je da gleda istu stvar kao i pre njenog pitanja – polugole devojke u oskudnim bikinijima!

Dok je on gledao devojku u crvenom kupaćem kostimu, Tifani nije mogla više da izdrži i prokomentarisala je: Baš mi se sviđa crveni!

Dečko je bio potpuno zbunjen, a kada je video ogledalo, odmah je znao da je provaljen.

Sasvim očekivano usledila je prava lavina komentara, i dok su jedni hvalili Tifaninu domišljatost, drugi su je žestoko kritikovali, a jedan od korisnika Tik Toka joj je poručio: Ne znam zašto devojke polude kada muškarci gledaju druge žene na internetu. To i ja radim, pa zar ste toliko nesigurne u sebe!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.