Njihova fotka sa venčanja je ŠOKIRALA čak i Fejsbuk! (FOTO)
Foto: Facebook/adelove.com

MALO POBLESAVILI

Njihova fotka sa venčanja je ŠOKIRALA čak i Fejsbuk! (FOTO)

Par se upoznao u školskom autobusu u srednjoj školi, a ponovo su obnovili kontakt preko Fejsbuka nekoliko godina kasnije
Objavljeno:

Fotografije sa venčanja jednog britanskog para svakako nisu uobičajene. Naprotiv, toliko su šokantne da je jednu od njih Fejsbuk uklonio sa njihovog profila.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dvadesetdevetogodišnji Garet i dvadesetšestogodišnja Toni Ferguson želeli su da njihove fotografije sa venčanja budu „malo“ drugačije.

Imala 20 momaka, od svih tražila da joj kupe novi ajfon, a onda uradila POTEZ ŽIVOTA! (FOTO) Nakon što su smestili goste u restoran, izašli su napolje da se slikaju, ali za jednu fotku su imali poseban zahtev. Naime, fotograf je morao da uslika kako mlada pruža oralni seks mladoženji. - Oboje smo želeli da napravimo takvu fotku. Hteli smo da budemo drugačiji od drugih parova. Niko nije znao osim fotografa. Njemu je to bilo jako smešno i oduševio se - priča Garet.

Ipak, Fejsbuku ovakva fotografija nije bila smešna, pa su je na zahtev većine njihovih prijatelja uklonili. - Nije mi jasno zašto ljudima smeta ova fotografija. Čak su se i naše porodice nasmejale. Želela sam da u albumu sa venčanja imamo fotografiju na koju ćemo se smejati i koju nikada nećemo zaboraviti, kaže mlada.

Inače, par se upoznao u školskom autobusu u srednjoj školi, a ponovo su obnovili kontakt preko Fejsbuka nekoliko godina kasnije.

(Espreso.co.rs / Bulevar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.