IMAMO INFARKT FOTKE RAZGOLIĆENE VRELE MEDICINSKE SESTRE: Pokazala je PREVIŠE, srce će vam BITI U GRLU! (FOTO)
Magi Ravlings, Foto: Profimedia

LEPOTICA SA ZELENIM OČIMA

IMAMO INFARKT FOTKE RAZGOLIĆENE VRELE MEDICINSKE SESTRE: Pokazala je PREVIŠE, srce će vam BITI U GRLU! (FOTO)

Radila je snimanja za "Sports Ilustrated", a krasila je i naslovne strane mnogih magazina, između ostalog i Ela

Objavljeno: 19:37h

Sa zelenim očima i ljupkim crtama lica ova medicinska sestra je ušla u svet modelinga i brzo postala veoma tražena.

"Maksim" je kratko opisao Magi Ravlings (28) iz Južne Karoline, navodeći da se njena popularnost zasniva ne samo na lepoti, već i na harizmi i gracioznoj pojavi: "Ima toplu auru, što je čini veoma privlačnom. I po njenoj tihoj eleganciji možete zaključiti da u njoj nema ničeg veštačkog", naveli su iz ovog časopisa. Beli mantil je zamenila bikinijima i odećom svetskih dizajnera, a često reklamira donje rublje: "Na početku nisam bila baš sigurna sa snimanjima, ali su mi rekli da ako mi se ne svidi, uvek mogu da prekinem i da se vratim na stari posao", rekla je.

Radila je snimanja za "Sports Ilustrated", a krasila je i naslovne strane mnogih magazina, između ostalog i Ela. Učestvovala je na reviji Victoria’s Secret, radila kampanje za Intimissimi : "Kada sam radila na snimanju za SI, shvatila sam da sam dobila mogućnost da se moj glas dalje čuje", prokomentarisala je.

Ova lepotica ima diplomu medicinske sestre, a radila je 6 godina na onkološkom odeljenju pre nego što je profesionalno počela da se bavi manekenstvom. Tokom proleća prošle godine pomogla je kolegama medicionarima u Kvinsu u jednom Kovid odeljenju:

"Bilo je jednostavno odlučiti se da opet radim kao sestra i pomognem drugima. Negovanje ljudi je deo moje životne priče i zato uvek pomažem tamo gde je pomoć najpotrebnija", rekla je za "Njujork Post".

Bonus video:

01:34

ESPRESO U POSETI NAJLEPŠEM MESTU U SRBIJI: Legenda kaže da je na dnu Krupajskog vrela sakriveno BLAGO!

(Espreso/superzena.b92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.