DELILA SAVETE ZA SREĆNU VEZU, PA NAPRAVILA OPŠTU POMETNJU: Žene su POLUDELE! (VIDEO)
Žena, Foto: Prinstcreen/TikTok

DRAMA

DELILA SAVETE ZA SREĆNU VEZU, PA NAPRAVILA OPŠTU POMETNJU: Žene su POLUDELE! (VIDEO)

Tabi Ili, žena koja je u braku bila 17 godina, na TikToku je objavila video u kojem otkriva tajne srećne veze, a taj snimak pregledan je skoro dva miliona puta

Objavljeno:

Nema jednog, univerzalnog saveta kako da brak ili veza uspeju jer, na kraju krajeva, svi smo različiti. Ipak, mnogi pokušavaju da daju odgovor na pitanje u čemu je tajna sreće u ljubavi, a savet jedne žene kako da dame usreće svog muškarca naišao je na oprečne komentare.

Tabi Ili, žena koja je u braku bila 17 godina, na TikToku je objavila video u kojem otkriva tajne srećne veze, a taj snimak pregledan je skoro dva miliona puta.

"Daj mu prostora. Nauči da kuvaš. Kupi mnogo donjeg veša", objavila je Tabi, a na pitanje da li je i ona to isto uradila, napisala je: "Bila sam u braku 17 godina. On je preminuo, pa sam sada sama. Ali, znam ponešto o braku".

Njeni saveti izazavali su oprečne komentare – jedni su potpuno saglasni sa ovim, drugi baš i ne.

"A kako bi bilo da te neko voli zbog toga što jesi", prokomentarisao je neko od pratilaca, dok jedna devojka pita: "A šta on radi da mene usreći?".

"Ubola si samu suštinu", "Napokon neko ko razume", podržali su je neki.

Jedan momak kaže da nije baš ubeđen u ove savete – "ima mnogo momaka kojima ne treba prostor, da želim prostor, bio bih sam".

Bonus video:

01:30

Ovo su razlozi zbog kojih se deca oduzimaju od bioloških roditelja

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.