DRONOM SNIMALA ALIGATORA: Životinja iskočila iz vode i zgrabila ga, EKSPLODIRAO mu u ustima! (VIDEO)
Aligator, Foto: Tik Tok/@devhlanger

JEZIVO

DRONOM SNIMALA ALIGATORA: Životinja iskočila iz vode i zgrabila ga, EKSPLODIRAO mu u ustima! (VIDEO)

Aligator je počeo nestajati u gustom dimu koji se širio od 'eksplozije' drona u njemu.

Objavljeno:

Dok je isprobavala svoj novi dron, Dev H. Langer se približila preblizu gladnom aligatoru u Floridskom nacionalnom parku Everglades, a on je zatim iskočio iz vode i zgrabio ga. Dev je sve snimila i podelila na Tik Toku @devhlanger, piše Lad Bible.

Aligator je počeo nestajati u gustom dimu koji se širio od 'eksplozije' drona u njemu.

Dev je napisala da su se pokušali približiti aligatoru koji je imao otvorena usta te su mislili da će dron uspeti da odleti.

@devhlanger

Here is the alligator eating the drone combined. George is doing fine and still looked hungry after . #FYP #alligator #dji #drone #savage #floridaman

♬ original sound - Devhlanger

Snimak je prikupio hiljade pregleda, a mnogi su izrazili zabrinutost za aligatorovo stanje nakon što je progutao dron.

- Umreće 100 posto ako je pojeo bateriju, to je litijum i reaguje s vodom. Izgoreće iznutra - napisao je jedan korisnik, a drugi se složio s njim, te napisao da nije smešno što se iz aligatora 'dimi'.

Neki korisnik je ljutito pokušao saznati zašto su koristili dron tako blizu vode i aligatora te da su dronovi ilegalni u nacionalnim parkovima. Pretili su joj da će snimak pokazati čuvarima parka.

Prema službenoj stranici nacionalnog parka stoji da su dronovi i druge bespilotne letelice zabranjene u bilo kom delu parka, a uključuje i razne vrste modela aviona, helikoptera i slično.

Dev je potvrdila da je aligator bio dobro, te da je izgledao još uvek gladno nakon toga. No pravo stanje aligatora nije poznato.

Bonus video:

01:46

BALKANSKI AVANTURISTA LOVIO KROKODILE I ANAKONDE! Kristijan uhvatio zmiju od 250 KG i 9 metara, a onda uradio FANTASTIČNU stvar

(Espreso/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.