POTROŠILA OGROMAN NOVAC NA PODIZANJE ZADNJICE I POVEĆANJE GRUDI: Nije ni slutila da će naići na NEREŠIV PROBLEM!
Kazumi Skvirts, Foto: Instagram/thekazumistore

NEVEROVATNO

POTROŠILA OGROMAN NOVAC NA PODIZANJE ZADNJICE I POVEĆANJE GRUDI: Nije ni slutila da će naići na NEREŠIV PROBLEM!

Sada se muči po ceo dan

Objavljeno:

Instagram model sa umetničkim imenom Kazumi Skvirts nije očekivala da će posle urađene liposukcije, povećanja grudi i podizanja zadnjice naići na gotovo nerešiv problem.

Kazumi sada ne može više da normalno sedi, jer posle operacije zadnjice ona više nije “udobna” kao kod ostalih ljudi. Kazumi je to iskoristila na OnlyFans stranici, na kojoj zarađuje više nego ikada kako bi klijenti videli na šta joj sada liči zadnjica. Iako se sada 24 sata dnevno muči kada su u pitanju fiziološke potrebe, Kazumi se ne kaje zbog zahvata.

Na kraju krajeva, i da hoće ponovo pod nož, ne može jer je u drugom stanju.

– Od operacije nisam sedela. Mogu ili da stojim ili da ležim. Sve radim stojeći – naučila sam da obe nužde obavljam tako. A ako baš moram da sednem, svuda nosim specijalan jastuk, posebno oblikovan prema zadnjici i od penastog materijala. Pritisak na kukove ili zadnjicu rizikuje uništavanje masnoće presađene u nju, pa želim da vidim mogu li da izdržim celu godinu bez sedenja – naglašava Kazumi.

Potez se pokazao prilično unosnim, jer sada zarađuje na OnlyFans platformi.

– Zaradila sam mnogo novca na OnlyFans-u pre nego što sam ‘sredila’ telo, ali sada zarađujem još više. Prešla sam od početne do zarade od 200.000 dolara mesečno. Nedavno sam dostigla zaradu od 1.5 miliona dolara – ističe Kazumi.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.