PRIJANKA ČOPRA DONOSI TOPLINU!Indijska glumica se skinula,pokazala SAVRŠENO TELO boje ČOKOLADE!REAGOVALA I PORODICA
Foto: Printscreen

wow!

PRIJANKA ČOPRA DONOSI TOPLINU!Indijska glumica se skinula,pokazala SAVRŠENO TELO boje ČOKOLADE!REAGOVALA I PORODICA

Objavila dve fotografije koje su pokrenule lavinu komentara!

Objavljeno: 09:40h

U nedelju je 39-godišnja glumica Prijanka Čopra na Instagramu podelila dva sparna selfija. Jedan od njih pokazao ju je kako izležava u crno -crvenom bikiniju koji je pokazivao njene tonirane trbušnjake i velike bele sunčane naočare.

"Ovakve nedelje ...", napisala je uz fotografiju

Drugi je bio kako leži na trbuhu i smeši se dok se suprug Nik Džonas razigrano služio nožem i viljuškom iza sebe.

"Snack", napisala je.

Poznati prijatelji, obožavatelji, pa čak i porodica, uputili su se na komentare kako bi podelili svoja mišljenja o fotografijama.

"Jeej! Mimi didi! Što se ovdje događa, porodica je na instagramu *** Pokušava pritisnuti poput dugmeta zatvorenih očiju", duhovito je rekla rođakinja Parineeti Chopra. "Ukusno", komentirao je Nik njen selfie u bikiniju. "Neveroatno", dodala je Drew Barrymore. "Previše vruće za rukovanje", napisao je fan. "Čeljust mi je upravo pala", nastavio je neko. "Predivno", primetio je komentator.

Nik i Prijanka venčali su se 2018. nakon sastanka na dodeli Oscara 2017., što je dovelo do višemesečnih koketnih tekstualnih poruka nakon što je Nick skliznuo u njene DM -ove na Twitteru. Prošlog je meseca glumica obeležila trogodišnjicu njihove veridbe slatkim postom na Instagramu na kojem je prikazana njihova fotografija na kojoj se drže za ruke dok je bljesnula svojim dijamantskim prstenom koji joj je teško nedostajao i pogledala ga duboko u oči. "Moje sve .. 3 godine danas. Čini se kao treptaj i ceo život u isto vreme. Volim te", rekla je.

Tokom godina, Prijanka je pričala o svom braku s Nikom priznajući u intervjuu za Elle 2019. godine:

"Nikad nisam shvatila da su muž i dečko tako različite stvari. Kad kažete svoje zavete, to je kao da je ova osoba moja porodica, i to je porodica koju sam izabrao. Za njih postoji čudna odgovornost. I sigurnost koja iz toga proizlazi. Učimo jedni o drugima svaki dan. "

Bonus video:

01:35

ESPRESO VIDEO: Aco Pejovic

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.