SPOJIO IH SAJT ZA UPOZNAVANJE, ALI SE NISU NADALI OVOME: Potom usledio susret, priča koja se RETKO čuje
Foto: Stock

divno

SPOJIO IH SAJT ZA UPOZNAVANJE, ALI SE NISU NADALI OVOME: Potom usledio susret, priča koja se RETKO čuje

Naime, Džim je započeo dopisivanje sa jednom devojkom i kako kaže, brzo su se povezali, pa su razmenili brojeve telefone i počeli da komuniciraju o gotovo svemu

Objavljeno:

Od kako su društvene mreže zaživele svuda u svetu ljudi su počeli da sve više koriste aplikacije za upoznavanje, a često se dešava i da se iz bezazlenog dopisivanja "rodi" velika ljubav. Upravo to se dogodilo i Džimu, momku iz Amerike koji je odlučio da potraži srodnu dušu na jednoj takvoj aplikaciji.

Naime, Džim je započeo dopisivanje sa jednom devojkom i kako kaže, brzo su se povezali, pa su razmenili brojeve telefone i počeli da komuniciraju o gotovo svemu. Dok su razgovarali, devojka je spomenula da je imala labradora po imenu Oniks, ali da su njeni roditelji doneli odluku da ga daju na udomljavanje.

Međutim, Džim je iznenađeno rekao da je pre par godina udomio psa koji se zove Oniks. U tom trenutku su shvatili da je Džim sada vlasnik njenog psa, pa su odlučili da se vide već sledeći dan kako bi se upoznali, a ona posle pet godina napokon videla Oniksa.

Sajt za upoznavanje
foto: Printscreen/Tviter

Džim je celu priču podelio na društvenoj mreži Tviter, i priznao da su oboje mnogo plakali, jer je susret bio vrlo emotivan.

- Oniks je u početku bio zbunjen, ali posle nekoliko minuta počeo je da je njuši i izgledalo je kao da se setio ko je ona. Emocije su preovladale, a mi ćemo sigurno nastaviti da se viđamo - zaključio je Džim

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.