BRAČNI PAR IZ ŠALE URADIO DNK TEST: Saznali GORKU ISTINU, ostali SLOMLJENI i zbunjeni!
Bračni par, Foto: Printscreen

NEVERICA

BRAČNI PAR IZ ŠALE URADIO DNK TEST: Saznali GORKU ISTINU, ostali SLOMLJENI i zbunjeni!

U razgovoru sa ABC4 Vejner rekao da kada je pogledao rezultat gde je Dona mama, a otac nepoznat, pomislio je da to nije moguće

Objavljeno:

Uznemireni supružnici Dona Vejner Džonson iz američke države Juta tužili su kliniku za vantelesnu oplodnju nakon što su deceniju kasnije slučajno saznali da je klinika greškom iskoristila spermu drugog čoveka za oplodnju Donine jajne ćelije.

Njih dvoje su iz šale rešili da urade DNK test, a kada im je stigao rezultat, nimalo im nije bilo do dobrog raspoloženja, jer se ispostavilo da je, ni kriv ni dužan, njihov dečak koji sada ima 12 godina, zapravo biološki sin drugog čoveka.

Supružnici su ostali slomljeni i zbunjeni kada je rezultat kućnog DNK testa dao rezultat o “nepoznatom ocu”, razbivši sve ono u šta je verovala ova porodica.

U razgovoru sa ABC4 Vejner rekao da kada je pogledao rezultat gde je Dona mama, a otac nepoznat, pomislio je da to nije moguće.

Dona Vejner Džonson
foto: Printscreen

– Bilo je mnogo emocija koje smo morali da prođemo, uključujući razdvajanje ljubavi našeg sina, koja se nije promenila. Dogodila se greška na klinici, a ne znamo kako ni zašto je morala da se desi, niti šta sada da radimo – istakao je muškarac.

Nakon nekoliko bolnih zajedničkih razgovora, pronašli su biološkog oca svog sina koji je istog dana bio na klinici.

Sada kada su se sastali sa njim i njegovom partnerkom, oba para preduzimaju pravne mere protiv klinike, koja je potvrdila grešku.

Kada je reč o njihovom sinu, Vejner kaže da su supruga i on sasčekali godinu dana i da su se sve to vreme spremali kako a mu kažu istinu.

– Vozio sam ga na sladoled i hteo sam da se uverim da je njegova pažnja fokusirana na naš razgovor. Tada sam mu rekao da se nešto čudno dogodilo i da ja isam njegov biološki otac. Zastao je, pogledao, okrenuo se prema meni i upitao me da li sam ozbiljan. Rekao sam da jesam – istakao je Vejner, kojitvrdi da se ne seća celokupnog razgovora sa sinom, ali da je u međuvremenu razumeo o čemu se radi i da ga i dalje voli.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.