OTIŠLA KOD GINEKOLOGA NA PREGLED: Kada je raširila noge, imao je šta I DA VIDI, pa joj zatražio samo JEDNO
Foto: Profimedia

BIZARNO

OTIŠLA KOD GINEKOLOGA NA PREGLED: Kada je raširila noge, imao je šta I DA VIDI, pa joj zatražio samo JEDNO

Takvih par minuta neprijatnosti osetila je i devojka po imenu Sara kada je otišla na ginekološki pregled. Kako je ispričala ova novinarka 2016. godine, tokom trajanja pregleda njen lekar je uradio nešto što ju je zaprepastilo

Objavljeno: 13:44h

Odlazak kod ginekologa ne predstavlja baš najprijatnije iskustvo za jednu ženu, ali je zasigurno jedna od najvažnijih stavki o kojima je potrebno voditi računa. Svedoci smo da rutinski i redovni pregledi neretko mogu sačuvati život.

Takvih par minuta neprijatnosti osetila je i devojka po imenu Sara kada je otišla na ginekološki pregled. Kako je ispričala ova novinarka 2016. godine, tokom trajanja pregleda njen lekar je uradio nešto što ju je zaprepastilo.

-Moj bivši ginekolog jednom je zastao usred davanja pregleda da bi mi rekao da su neke žlezde u unutrašnjosti moje vagine najveće koje je do sada imao prilike da vidi. Nakon toga pitao je da li bi mogao da to i fotografiše, na šta sam ja i pristala samo pod uslovom da mi se ne vidi lice na fotografiji. Nakon što je “škljocnuo” videlo se koliko je zadovoljan. Čudno – rekla je Sara i opisala još jednu, u najmanju ruku rečeno – čudnu situaciju sa istim specijalistom:

– Isti ovaj ginekolog je jednom otkinuo moju, zalutalu,. stidnu dlaku usred pregleda, kao da mi čini uslugu – zaključila je ona.

(Espreso/ Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.