LEKARI MU JEDVA PRIŠILI POLNI ORGAN KOJI JE SAM SEBI ODSEKAO: 6 nedelja kasnije usledilo ČUDO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

UPOTREBIO KUHINJSKI NOŽ

LEKARI MU JEDVA PRIŠILI POLNI ORGAN KOJI JE SAM SEBI ODSEKAO: 6 nedelja kasnije usledilo ČUDO!

U vreme kada je pronađen, polni organ mu je bio odsečen čak 23 sata

Objavljeno:

Muškarac iz Birmingema (34) koji je imao istoriju paranoidne šizofrenije, odsekao je sopstveni p*nis tokom “čina namernog samopovređivanja”.

Kako prenosi Dejli mejl, on je pronađen u nesvesnom stanju u svojoj kući nakon što je imao napad, a kao sredstvo za amputaciju genitalija upotrebio je kuhinjski nož.

Neidentifikovani muškarac vozilom hitne pomoći prevezen je u Univerzitetsku bolnicu u Birmingemu, dok mu je p*nis bio pun leda kako bi lekari eventualno uspeli da mu povrate funkciju nakon prišivanja.

U vreme kada je pronađen, polni organ mu je bio odsečen čak 23 sata.

Lekari su ga uspešno prišili, a tokom narednih nedelja svakodnevno je čistio antisepticima i pio antibiotike, a posle šest nedelja ponovo je doživeo i punu erekciju.

– S obzirom na značaj amputiranog organa, u ovom slučaju je pokušana transplantacija uprkos velikom gubitku krvi u organu, što je najduže u zapisanoj literaturi – navodi se u časopisu Britanski medicinski žurnal.

– Uspeh ovog slučaja stoga bi trebalo da ohrabri hirurge da pokušaju transplantaciju p*nisa, čak i sa produženim ishemijskim vremenom, zbog mogućeg uspeha i potencijalnih fizičkih i psihosocijalnihefekata gubitka organa za pacijenta – dodaje se.

Bonus video:

01:04

ESPRESO ANKETA: Koji je vaš stav po pitanju vakcinacije?

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.