OTIŠLA JE NA ODMOR U ŠPANIJU SA DEČKOM, A ONDA JE PRIMETILA 1 GEST KONOBARA: Znala je da mora odmah da RASKINE!
TikTokerka Prisila Vilijams, Foto: TikTok/priscilluhhbaby

ŠOKIRALA SE

OTIŠLA JE NA ODMOR U ŠPANIJU SA DEČKOM, A ONDA JE PRIMETILA 1 GEST KONOBARA: Znala je da mora odmah da RASKINE!

Predosećala je da nešto nije u redu...

Objavljeno:

TikTokerka Prisila Vilijams (26) otkrila je kako je znala da je dečko vara čak i na prvom zajedničkom odmoru.

Britanka je otišla sa momkom u Španiju primetivši neposredno pre mora da on više nego inače gleda u svoj telefon, te da je stavio šifru.

– Ako je neko u mom životu bio ‘operisan’ od korišćenja gedžeta i modernih čuda tehnologije, onda je to bio moj Šon. Bilo je ponekad i po 5-6 dana da uopšte ne pogleda u telefon. Čak bi se čuli i fiksnim telefonom koliko je prezirao moderne uređaje. A onda je odjednom nekih nedelju dana pre mora počeo stalno da priča mobilnim. Išao bi u sobu, gledao da vodi razgovore daleko od mene. Mislila sam da nešto petlja sa drugarima da ja ne znam, ali potom mi je drugarica rekla da ga je možda videla u gradu sa drugom devojkom. Nije bila sigurna. Tada smo uplatili odmor – kaže Prisila.

Još u avionu je Šon bio nervozan, a naročito kada su stigli u hotel.

– Bilo mi je jasno da je na moru samo da bi meni ispunio želju. Misli su mu bile u Engleskoj. Vrhunac je bio kad smo došli na večeru. Dok smo poručivali šta ćemo da jedemo, konobar je iznenada došao i rekao mu da ima poruku na recepciji. Moj dečko da ima neku poruku na recepciji? Znala sam da se s konobarom dogovorio da za vreme večere izađe i napusti me kako bi pričao s njom. Ustala sam ga i pratila ga. Kad je otišao iza recepcije, prišla sam mu tiho da čujem s kim priča. Čula sam kako tepa nekom i cvrkuće. Sačekala sam ga da završi i onda sam mu rekla da je kraj. Narednog jutra sam se vratila kući sama – ispričala je Prisila dodajući da ga je posle tri dana srela u kraju s novom devojkom.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.