BARBARA JE ZAMENILA SVOJU BEBU IZ STRAŠNOG RAZLOGA: Kada su konačno otkrili ISTINU, usledio je još veći šok (VIDEO)
Printscreen, Foto: Print Screen Youtube

šok

BARBARA JE ZAMENILA SVOJU BEBU IZ STRAŠNOG RAZLOGA: Kada su konačno otkrili ISTINU, usledio je još veći šok (VIDEO)

U narednih deset godina Kimberli se doselila kod Tvigovih, zatim se odvojila od njih i ponovo prešla kod Roberta, zatim više puta bežala

Objavljeno:

Kimberli Mejs koja je još 1978. godine saznala da su je u porodilištu zamenili drugom devojčicom, otkrila je kroz šta je sve prošla zbog te strašne greške.

Otkriveno je da su ona i Arlina Tvig zamenjene u bolnici odmah po rođenju. Arlina se teško razbolela, a analiza krvi je pokazala da joj roditelji nisu Ernest i Redžina Tvig nego Robert Mejs i njegova supruga Barbara, koja je u međuvremenu umrla. Arlina je umrla kada je imala 9 godina.

U narednih deset godina Kimberli se doselila kod Tvigovih, zatim se odvojila od njih i ponovo prešla kod Roberta, zatim više puta bežala.

Bolničarka Petsi Veb iz Memorijalne bolnice Hardi u Vočuli na Floridi obelodanila je pred smrt da je jedan lekar tražio od nje da zameni devojčice. Ona je odbila da to učini, ali je shvatila da su to sledećeg dana ipak uradili.

U intervjuu 1993. Redžina Tvig optužila je Barbaru Mejs, koja je tada već bila umrla od raka jajnika, da je umešana u zamenu. Tvrdila je da su Barbarini rođaci, imućna porodica Koker iz istog mesta, platili zamenu kako bi Barbara dobila zdravu bebu nakon što godinama nije mogla da ostane u drugom stanju.

Ona je to čak ispričala Kimberli, koja je tada imala samo 11 godina, kada je prvi put došla kod njih u posetu.

– Rekla je da je moja baka imala toliko novca da je platila zamenu – izjavila je Kimberli novinarki Barbari Volters 1993. godine.

U kasnijem intervjuu odrasla Kimberli Mejs otkrila je nepoznate detalje o teškom detinjstvu i štetnim posledicama zamene. Otkriva da joj je bilo veoma teško da prihvati svoj novi identitet.

00:08

NOVOPEČENI RODITELJI U NOĆNOM PROVODU! Luna i Marko uhvaćeni u IZLASKU, Đoganijeva se FUL SKOCKALA i uživala za sve PARE! (VIDEO)

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.