MAJKA I ĆERKA IDU U LOV KAO ISKUSNI LOVCI! Pozivaju sve da krenu sa njima, potpuno su opremljene
Lov, Foto: Printscreen Instagram

super

MAJKA I ĆERKA IDU U LOV KAO ISKUSNI LOVCI! Pozivaju sve da krenu sa njima, potpuno su opremljene

Džesika je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj devojčica za rep drži dva ustreljena zeca, a ispred nje leže tri oposuma

Objavljeno:

Portal Kurir.rs objavio je priču o majci i ćerki koje idu zajedno u lov, a to vam prenosimo u celosti.

Džesika sa Novog Zelanda ide u lov na divlje životinje, a ovog hobija se nije odrekla kada je postala majka, već sada u lov vodi i svoju četvorogodišnju kćerku Lilu.

Ona na društvenim mrežama pohvalila se izletom u divljini sa kćerkom, gde su proslavile njen rođendan, zbog čega je zgrozila sve. Spavale su u šatoru, same pripremale hranu, a nisu zaboravile ni da ponesu pušku, piše Mirror.

Džesika je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj devojčica za rep drži dva ustreljena zeca, a ispred nje leže tri oposuma.

- Još sam u potrazi za svrakom za ovog malog lovca - napisala je ova mama i izazvala burne reakcije kod ljudi. Neki su joj poručili da nije dobar uzor mladim generacijama, a drugi su je nazvali pogrdnim imenima.

Džesika, ipak, ostaje odlučna u svojoj nameri da Lilu i dalje ide s njom u lov, a kako navodi, to je mentalno opušta i umanjuje stres.

- Ulovljeno meso stavljam u frižider ili podelim ljudima. Lov nije samo ubijanje životinja. To je način na koji prehranjujem porodicu, vežbam i opuštam se - pojašnjava svoj stav ova mama.

U lov se zaljubila zahvaljujući svom dedi kada je imala samo četiri godine.

- Svi vodimo određeni način života, a ovo je moj i to još od kad sam bila dete. Neki su vegani, neki vegetarijanci, neki kupuju meso, a ja volim da ga sama ulovim - zaključila je Džesika.

(Espreso/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.