NIJE MOGLA DA STANE NA NOGE OD DEBLJINE, A ONDA JE SEBE DOVELA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: Sve je snimila!
Printscreen instagram slike, Foto: Prinstcreen Instagram

SVAKA ČAST

NIJE MOGLA DA STANE NA NOGE OD DEBLJINE, A ONDA JE SEBE DOVELA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: Sve je snimila!

Pravilna prehrana, teretana i terapeut učinili su čudo

Objavljeno:

U tom periodu, Amber nije mogla da stane na svoje noge, zbog čega je rešila da smrša, u čemu je na kraju i uspela, o čemu svedoče njene fotografije na Instagramu. Ipak, put do uspeha, bio je popločan trudom i mukotrpnim zalaganjem, a sve je bilo propraćeno budnim okom kamere.

Naime, Amber je imala 24 godine kada se pridružila TV emisiji "Moj gojazan život" i rekla zbogom starom načinu života. Išla je na operaciju želuca, nakon čega je počela da radi na sebi kako bi što pre skinula višak kilograma.

Pravilna prehrana, teretana i terapeut učinili su čudo. Već 6 meseci nakon operacije, Amber je bila lakša za više od 40 kilograma, a nakon toga je iz meseca u mesec skidala sve više kilograma.

"Operacija smanjenja želuca je sjajna alatka za ispomoć, ali ništa ne znači sama. Morate da nastavite da se hranite i živite zdravo, inače ste operaciju radili uzalud", govorila je ona kada je došla do težine od 113 kilograma 2018. godine.

Tokom svog puta, a i u godinama koje su prolazile, Amber je uvek imala veliku podršku od svojih fanova na Fejsbuku. Danas ima 30 godina, i zahvaljujući popularnosti koju je stekla na društvenim mrežama, započela je karijeru influensera.

Na njenom Instagram nalogu, nalazi se i poruka "Bila sam zaista debela. Sada sam samo normalno debela.".

04:45

BRZE VESTI 24.07.2021. 15 55

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.