NAŠAO SE NA STUBU SRAMA: Pokušao da ispadne pametan, pa uvredio lepši pol
Dospeo na stub srama, Foto: Printscreen/Tinder

ljudska glupost daleko se čuje

NAŠAO SE NA STUBU SRAMA: Pokušao da ispadne pametan, pa uvredio lepši pol

On ne samo da je na taj način uvredio lepši pol, već mu je ta konstatacija bila samo uvod u, zašto ne napisati – dalje lupetanje

Objavljeno:

Na jednom Tinder profilu muškarca, uz obavezne informacije o sebi, on je dodao kako ne bi izlazio sa ženama koje su na skali od 1 do 10 – ispod 8,5.

On ne samo da je na taj način uvredio lepši pol, već mu je ta konstatacija bila samo uvod u, zašto ne napisati – dalje lupetanje.

– Vidim prosečne i ružne žene svakog dana, gde god da se okrenem. Zašto bih želeo da se povežem s takvim i na internetu? Vodio sam ljubav sa najlepšim ženama sveta i treba mi nešto lepo da mi zadrži pažnju. Izgled je najvažnija stavka kod žena i onaj ko to ne shvata je idiot. Matematička formula je jednostavna: ružna žena = slab muškarac – napisao je ovaj čovek i ostao je živ.

Muškarac
foto: Printscreen/Tinder

Jer, kako drugačije objasniti pravi linč koji poslednjih dana doživljava na društvenim mrežama, tamo gde su njegove misli prenete.

“Bolje da ne naletim na tebe na Tinderu. Lepa sam, atraktivna, ali se sa mnom nećeš dobro provesti. To ti obećavam”, “Ovog čoveka treba nas nekoliko žena malo da prevaspita”, “Spavao je s najlepšim ženama, ali nijedna se nije zadržala pa mora da ih traži na Tinderu”, bili su neki od komentara.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.