DEČKO OTIŠAO NA DEJT, A DOČEKALA GA NOĆNA MORA! Pogledajte zašto ne treba upoznavati ljude preko INTERNETA! (VIDEO)
Žena, Foto: Twitter printscreen

užas

DEČKO OTIŠAO NA DEJT, A DOČEKALA GA NOĆNA MORA! Pogledajte zašto ne treba upoznavati ljude preko INTERNETA! (VIDEO)

Po prvim kadrovima video snimka koji je završio na TikToku vidimo da se devojka napila i bukvalno posrtala i padala po ulici, povremeno povraćajući, dok je sve vreme vređala i psovala momka sa kojim je izašla

Objavljeno: 19:00h

Ovako izgleda "dejt"iz pakla. Mladić otišao je otišao na upoznavanje sa devojkom sa kojom se povezao preko Tindera i doživeo bukvalno noćnu moru. Ona se toliko napila na sastanku, počela da pravi haos, samo na jedan način je mogao da je obuzda.

Potraga za partnerom preko sajta za upoznavanje može biti nešto najbolje što vam se desilo, ali i najgora noćna mora. Koliko puta ste samo čuli da je neko upoznao ljubav svog života na ovaj način, ali i da se sastanak "na slepo" završio katastrofalno.

Katastrofa je suviše blaga reč za ono što se desilo jednom korisniku Tindera na sastanku sa bukvalno, ženom iz pakla. Celu dramu je snimao njegov cimer, a kada pogledate kroz kakve muke je prošao, zaboravićete na izlaske i upoznavanje na neko vreme.

Po prvim kadrovima video snimka koji je završio na TikToku vidimo da se devojka napila i bukvalno posrtala i padala po ulici, povremeno povraćajući, dok je sve vreme vređala i psovala momka sa kojim je izašla.

Nesrećnik je pokušavao da je smiri, doveo je kući ne bi li je otreznio, ne sluteći da apokalipsa tek počinje. I dalje besna, ona je vrištala, pretila policijom, pa čak otvorila vrata od kuće i vrištala "upomoć".

Na snimku se čuje i cimer koji sve vreme umire od smeha, dok je mladić iskazao neverovatno strpljenje pokušavajući da joj pomogne. Uzalud, ona je padala, podizala se, pa opet padala sva uprljana od povrćanja... Kada je počela da priziva u upomoć, aludirajući da on vrši nad njom nasilje i da hoće da je siluje, nije imao drugog izbora nego da pozove policiju..

(Espreso/Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.