PROKLETSTVO INTERNETA! NARUČILA HALJINU PREKO VEB PRODAVNICE: Kad je videla šta je stiglo ZAPREPASTILA SE (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/TikTok

HIT!

PROKLETSTVO INTERNETA! NARUČILA HALJINU PREKO VEB PRODAVNICE: Kad je videla šta je stiglo ZAPREPASTILA SE (VIDEO)

Otkako je objavila video, prikupio je više od 7 miliona pregleda i 500 holjada lajkova, a mnoge je nasmijao ovaj promašaj

Objavljeno:

Kupovina preko interneta može biti pravi blagoslov ili prokletstvo, pogotovo kada se radi o naručivanju odeće. Tako je jedna devojka ostala u šoku nakon što je prijateljica njezine sestre kupila haljinu putem jedne veb prodavnice jer ono što je došlo nije nimalo ličilo modelu s fotografije, kako piše Mirror.

Natalie Tajson na svom TikTok profilu podelila je video u kojem je pokazala kako je haljina izgledala na veb stranici i kako je izgledala kada je stigla u pošti.

-Prijateljica moje sestre naručila je haljinu preko interneta i… Samo pogledajte - rekla je u videu te pokazala kako je haljina zapravo trebala izgledati.

Haljina
foto: Printscreen/TikTok

Haljina, koja se prodavala po ceni od 33 dolara, imala je visoki prorez na jednoj strani koji otkriva bedro, kao i nabore na strani i steznik. Međutim, haljina koju je dobila bila je potpuno drugačijeg materijala, nedostajao je steznik, a rukavi su bili puno duži nego što je potrebno.

Haljina
foto: Printscreen/TikTok

Otkako je objavila video, prikupio je više od 7 miliona pregleda i 500 holjada lajkova, a mnoge je nasmijao ovaj promašaj. “Ne mogu, to su zapravo nečije zavese”, našalila se jedna korisnica, dok je druga dodala: “Izgleda kao čaršav za krevet! Puno je gore nego što sam zamišljala.”

Bonus video:

03:01

ESPRESO ANKETA: Šta Beograd misli o Evroviziji i ovogodišnjem pobedniku!

(Espreso/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.