SANDRA JE IMALA SVE, A ONDA JE JOJ SE DESIO HOROR: Život joj je postao pakao, ali se 1 STVARI nije nadala! (FOTO)
Sandra, Foto: Instagram/Printscreen/Sandra Prikker

život je čudo

SANDRA JE IMALA SVE, A ONDA JE JOJ SE DESIO HOROR: Život joj je postao pakao, ali se 1 STVARI nije nadala! (FOTO)

Ona je bila prisiljena da prestane da se bavi sportom u kom je uživala godinama

Objavljeno:

Od takmičenja u kik-boksu do sve popularnije internet senzacije, Sandra je svoj fitnes put započela nakon nesreće zbog koje je zadobila ozbiljne povrede.

Ona je bila prisiljena da prestane da se bavi sportom u kom je uživala godinama.

Ipak, ona je odlučila da bude pozitivna, te je novu strast pronašla u kondiciji. Nedugo nakon toga, Sandra je izgradila neverovatnu figuru. Do 25. godine ona je stekla milione sledbenika na Instagramu, što ju je učinilo ikonom u svetu fitnesa.

Ovo je njena priča:

Rođena u Holandiji, 1990. godine, Sandra je počela da vežba dok je trenirala za profesionalnog kikboksera sa samo 14 godina. Kroz godine neumornog treninga postigla je neverovatnu telesnu građu. Međutim, 2012. godine zadobila je ozbiljnu povredu, zbog koje je morala da se povuče iz sveta kik-boksa.

Sandra je tada morala da pronađe novi način da se pokrene i da održi zdravu i vitku figuru. Nakon nekoliko godina intenzivnog treninga, početkom 2016. godine, Sandra je počela da objavljuje slike svog fitnes putovanja na Instagramu.

Nedugo nakon toga postala je internet senzacija koja je stekla milione pratilaca za manje od 6 meseci. To je motivisalo da na neki način pomogne svojim sledbenicima, te je odlučila da postane i fitnes trener putem “neta”. Sandra uživa u treninzima s visokim brojem ponavljanja. Ona dodaje nekoliko setova svakoj svojoj sesiji, ako oseća da treba da pojača tempo i intenzitet svog treninga.

Kada je kardio u pitanju, Sandra je velika zagovornica HIIT treninga. Ona u roku od 15-20 minuta ima cilj da sagori 300 kalorija radeći ovu vrstu treninga. Sandra se pridržava stroge dijete kako bi održala svoju građu. Obroke bazira oko nemasnih proteina, povrća, voća, orašastih plodova i složenih ugljenih hidrata.

Ona jede 5 obroka dnevno kako bi održala visok metabolizam i podstakla rast mišića.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.