TRAGEDIJA U ITALIJI: Mladi migrant (23) koga su pre 15 dana do krvi pretukli se noćas OBESIO!
Poreklomi iz Gvineje, Foto: Profimedia

UŽASNO

TRAGEDIJA U ITALIJI: Mladi migrant (23) koga su pre 15 dana do krvi pretukli se noćas OBESIO!

Događaj je izazvao zgražavanje javnosti, polemike i nezadovoljstvo građana, a zahvaljujući snimku, napadači su identifikovani i optuženi

Objavljeno:

Mladi migrant poreklom iz Gvineje, koga su pre 15 dana do krvi pretukli na ulici pograničnog grada Ventimilja, noćas se obesio, izveštavaju italijanski mediji.

Mladića su, nakon što je pretučen, prebacili u sabirni centar blizu Torina, gde se smeštaju stranci koji su ilegalno ušli u Italiju pre nego što budu vraćeni u zemlju porekla.

Kako navodi "La Stampa", lekari su kod 23. godišnjeg Gvinejca, čije ime se ne navodi, utvrdili ne samo fizičke povrede posle tuče, već i depresiju, za koju pretpostavljaju da je posledica njegovog ilegalnog statusa u Italiji i činjenice da su nameravali da ga vrate kući.

Video trojice mladića koji su tukli migranta, snimio je slučajni svedok, postao je viralan na društvenim mrežam, a zatim je reprodukovan i u svim važnijim nacionalnmim medijiuma.

Događaj je izazvao zgražavanje javnosti, polemike i nezadovoljstvo građana, a zahvaljujući snimku, napadači su identifikovani i optuženi.

Bonus video:

00:55

ESPRESO ANKETA: Da li često posećujete muzeje?

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.