OVO JE POSLEDICA MASOVNE VAKCINACIJE! Izraelci masovno SKIDAJU MASKE (VIDEO)
Znak radosti i veselja, Foto: Printscreen/Twitter

POBEDILI KORONU

OVO JE POSLEDICA MASOVNE VAKCINACIJE! Izraelci masovno SKIDAJU MASKE (VIDEO)

Zbog popuštanja mera i ukidanja nošenja maski na otvorenom, Izraelci su snimili veoma zanimljiv video snimak kako bi proslavili taj dan

Objavljeno:

Izrael je ukinuo restrikciju nošenja zaštitnih maski na otvorenom i potpuno otvorio škole, pošto zvaničnici veruju da je "napredak" u borbi protiv pandemije očigledan. Manje od 1 procenta nedavnih testova Covid-19 pokazalo se pozitivnim.

Zbog popuštanja mera i ukidanja nošenja maski na otvorenom, Izraelci su snimili veoma zanimljiv video snimak kako bi proslavili taj dan.

Na snimku možemo videti Izralece, kako svako od njih u javnosti skida svoju masku sa lica i pokazuje svoj osmeh kao znak radosti i veselja i psihičke slobode.

Više od 5.3 miliona Izraelaca je primilo najmanje jednu dozu vakcine, a skoro 5 miliona - što je više od polovine populacije - je potpuno cepljeno sa dve doze, navodi ministarstvo zdravlja.

Od preko 14.000 testiranih osoba, u petak je dijagnostikovano 100 pozitivnih slučajeva, što je oko 0.7 procenata testiranih uzoraka, rekli su zvaničnici. Trenutno postoji oko 2.600 aktivnih slučajeva Covid-19 u toj zemlji.

Bonus video:

04:47

BRZE VESTI 19.04.2021. 13:55

(Espreso/D.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.