MUŽ JOJ PRVE BRAČNE NOĆI NIJE ISPUNIO OČEKIVANJA PA MU JE RAZBILA GLAVU: Ipak, na 1 STVAR nije računala ni u LUDILU
Devojka, ilustracija, Foto: Twitter/dna

haos

MUŽ JOJ PRVE BRAČNE NOĆI NIJE ISPUNIO OČEKIVANJA PA MU JE RAZBILA GLAVU: Ipak, na 1 STVAR nije računala ni u LUDILU

Saira očito nije očekivala tako brzu reakciju familije i imala je mnogo sreće, jer su oni mogli da je linčuju, a zapravo su prilikom hvatanja samo pozvali policiju

Objavljeno:

Ugovoreni brakovi nisu ništa novo i nepoznato u Indiji, ali to da mlada već prve bračne noći napadne čekićem mladoženju i razbije mu glavu, to je već nešto neočekivano.

A upravo takav slučaj zabeležen je prošle nedelje u državi Utar Pradeš, odnosno Kunda Kurd selu, gde je Saira Ravi (32) napala muža Kulama posle prve bračne noći i s nekoliko udaraca čekićem, poslala ga je u bolnicu, piše India Today.

Navodno je bila razočarana u njegove seksualne mogućnosti u krevetu, ali izgleda da je, prema novim izveštajima iz policije, pre razlog bio taj što je muž bio dobrostojeći jer je pred beg iz njegove torbe Saira ukrala pozamašnu sumu novca.

“Njih je spojio zajednički prijatelj tradicionalnom metodom ugovaranja braka. Sve je kulminiralo kada su prve bračne noći ostali sami. Dok je Kulam bio srećan što je s njom, ona je izgleda imala samo jedan cilj – da ga opljačka i pobegne. Međutim, mladoženja je na vreme javio familiji šta se dogodilo, dok je ležao na podu budeći se iz nesvesti. Kako su oni živeli blizu, izleteli su iz kuća i na motorima su pohitali ka autobuskoj i železničkoj stanici da je stignu. I uhvatili su Sairu”, objavila je policija Kunda Kurd sela.

Saira očito nije očekivala tako brzu reakciju familije i imala je mnogo sreće, jer su oni mogli da je linčuju, a zapravo su prilikom hvatanja samo pozvali policiju.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.