MAJKA JE DALA SINA NA USVAJANJE DA NE BI IZGUBILA ĆERKU! Nakon 50 godina brat i sestra su se ponovo SRELI!
Brat i sestra/ilustracija, Foto: Profimedia

neverovatna priča

MAJKA JE DALA SINA NA USVAJANJE DA NE BI IZGUBILA ĆERKU! Nakon 50 godina brat i sestra su se ponovo SRELI!

Saznao je kako se njegova majka, koja je preminula u saoraćajnoj nesreći pre 15 godina, borila kako bi ga zadržala.

Objavljeno:

Nakon što su 50 godina bili razdvojeni, brat i sestra susreli su se nakon što je njihova majka morala da donese odluku da sina preda na usvajanje kako ne bi izgubila i njega, i ćerku. Kada se Dave Ashton rodio 1966. godine, njegova je sestra Nicki Goscomb imala 18 meseci. Majka Janet Saunders dala ga je na usvajanje kako ne bi rizikovala da izgubi i Nicki kada se on rodio. Sada su se pronašli kroz britansku emisiju "Davno izgubljena porodica", piše The Sun.

"Imala je 16 godina kada je zatrudnela. Bila je dete, pogrešila je. Zaljubila se u našeg tatu koji je bio oženjen i nije mogao biti s njom. Rečeno joj je da je sramota porodice", ispričala je Nicki o svojoj majci koja je kasnije rodila još dve ćerke koje je mogla zadržati jer više nije živela sa svojom majkom. Dave, sada otac dvoje dece, rekao je pri susretu s izgubljenom sestrom: "U deliću sekunde susreta, kad smo preboleli početni šok, činilo se kao da smo se oduvek poznavali". Saznao je kako se njegova majka, koja je preminula u saoraćajnoj nesreći pre 15 godina, borila kako bi ga zadržala.

"Niko nikada ne bi trebao odabrati. Moj je brat imao šest nedelja i bio je žrtvovan da bih mogla ostati. Zbog toga se osećam krivom i tužnom", ispričala mu je sestra.

(Espreso/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.