NIKOLA JE PROROK O ČIJEM PRESTRAŠNOM PREDVIĐANJU SVU PRIČAJU: Sada je prorekao nove stvari, SVE ĆE SE PONOVITI?!
Jezivo, Foto: Printscreen/Instagram

pogled u budućnost

NIKOLA JE PROROK O ČIJEM PRESTRAŠNOM PREDVIĐANJU SVU PRIČAJU: Sada je prorekao nove stvari, SVE ĆE SE PONOVITI?!

Kako je mladi vidovnjak objasnio, non-stop mu je te 2018. godine u misli dolazila reč "influenca"

Objavljeno:

Vidovnjak iz Londona Nikola Aujula (35) još pre dve godine govorio je o katastrofi “gripa”, ali i predvideo brojne burne situacije koje će nam se dešavati u bliskoj budućnosti.

Nikola, koji tvrdi i da je predvideo poraz Donalda Trampa na američkim izborima, rekao je 2018. godine da će katastrofa “gripa” zavladati svetom, čime je, kako kaže, predvideo kovid-19.

– Imam vizije da će se to poravnati nakon Nove godine, a stope zaraze spustiti do tačke kada će biti pod kontrolom do proleća. Međutim, predviđam da će se panika i restrikcije zbog virusa nastaviti do 2022 – rekao je on.

Kako je mladi vidovnjak objasnio, non-stop mu je te 2018. godine u misli dolazila reč “influenca”.

,,Video sam je kao globalnu katastrofu, povezanu sa mesom ili stočarstvom. Pandemiju kovid-19 uporedili smo sa izbijanjem španske groznice, a neki ljudi misle da je nastao na tržištu divljih životinja u mestu Vuhan u Kini”, objasnio je on.

Nikola misli da je imao više prošlih života, ali i da je u jednom od njih bio egipatska kraljica i lav.

,,Imao sam hiljade prošlih života, bio sam egipatska kraljica, sobarica, učitelj u Francuskoj revoluciji, jelen, lav i čak sam živeo u drugoj galaksiji”, rekao je Nikola.

Ali, to nije sve što je Nikola predvideo. Kako tvrdi, predvideo i poraz Donalda Trampa, ali i da je vizija koju je imao 2019. o globalnim protestima delimično povezana sa pokretom “Crni životi su važni”.

,,Postoje i drugi pokreti širom sveta, kao što su oni u Francuskoj i Nigeriji”, istakao je on.

Nikola kaže da je pre 2020. godine video bolnicu u plamenu, a da sada misli kako to predstavlja način na koji su zdravstvene službe širom sveta pogurane na ivicu zbog virusa.

,,Imao sam i viziju Trećeg svetskog rata, ali to možda ne mora da znači rat između država, već rat protiv kovida-19″, dodao je on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.