13 nenormalno skupih igračaka iz 80-ih: Ko ih je sačuvao, obogatiće se u sekundi! (FOTO)
Foto: instagram / cherrybombtoys, REDDIT / VECT0R, imgur / DrewHudd, NINTENDO AGE / FORUM / VOODOO CHICKEN, PROMO / EBAY, imgur / DeadPrateRoberts

da ste ih čuvali...

13 nenormalno skupih igračaka iz 80-ih: Ko ih je sačuvao, obogatiće se u sekundi! (FOTO)

Neki primerci igračaka iz osamdesetih mogu se naći na I-beju (ebay.com) po cenama koje vam mogu obezbediti jedno dobro višenedeljno letovanje
Objavljeno: 19:34h

4. Garbage Pail Kids karte

Ove pomalo bizarne kolekcionarske karte su štampane u velikim tiražima, uz brojna retka izdanja. Na I-bej aukcijama kompletne kolekcije dostižu i više hiljada dolara.

foto: promo / ebay

5. Star Wars mikro setovi

Postoje stotine igračaka na temu Ratova zvezda, ali setovi koje je firma Kenner proizvela 1982. godine redovno dostižu cene od više stotina dolara. U originalnom pakovanju prodaju se i za četvorocifrene sume.

6. Lite Brite

Mi smo ih znali kao "bockalice". I dan danas se proizvode, samo što su plastične "bocke" zamenjene led lampicama. Ova klasična verzija, koja je nekada koštala 20-ak dolara, danas vredi nekoliko stotina.

foto: promo / etsy

7. Nintendo Entertainment System

Za klasične Nintendo konzole se kaže da vrede onoliko koliko su teške - u zlatu! Ali najređe od svih retkih stvari kada je ova igračka mašina u pitanju je Nintendo koji nikada nije bio otvaran! Ceo set sa dva džojpeda, pištoljem, klasičnom Super Mario igrom košta više hiljada dolara.

foto: nintendo age / forum / Voodoo Chicken

8. Masters of the Universe Eternia set

Masters of the Universe setovi su visoko vrednovani, rangu setova iz Ratova zvezda. U odličnom stanju set firme Eternia košta oko 2.000 dolara.

foto: promo / ebay
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.