VANZEMALJCI POSTOJE I TRAMP JE ZAMALO TO OTKRIO: Visoki IZRAELSKI zvaničnik i naučnik ŠOKIRAO svet SVOJIM IZJAVAMA!
Oni su do danas čekali da se čovečanstvo razvije i dostigne fazu u kojoj ćemo generalno razumeti šta su svemirski brodovi, Foto: Profimedia

neverovatno

VANZEMALJCI POSTOJE I TRAMP JE ZAMALO TO OTKRIO: Visoki IZRAELSKI zvaničnik i naučnik ŠOKIRAO svet SVOJIM IZJAVAMA!

Eshed je svestan da njegove tvrdnje "zvuče neverovatno" i ističe da bi "pre pet godina bio poslat lekaru da je ovako nešto tada izneo u javnost"

Objavljeno:

Nekadašnji šef izraelskog programa za svemirsku bezbednost Haim Eshed izazvao je veliku pažnju u Izraelu, ali i u SAD, jer je u intervjuu listu "Jediot ahronot" izjavio da "vanzemaljci postoje i da imaju dogovor sa američkom Vladom".

Eshed navodi da "vanzemaljci sprovode istraživanja i pokušavaju da shvate od čega je svemir nastao i žele da im ljudi u tome pomognu".

foto: Printscreen

- Oni su čekali da čovečanstvo evoluira i dostigne nivo na kojem će generalno razumeti šta je svemir i šta su svemirski brodovi - tvrdi Eshed.

On navodi da saradnja sa vanzemaljcima podrazumijeva i istraživanje Marsa.

Na Crvenu planetu ljudska noga još nije kročila, ali bivši izraelski šef za svemirsku bezbednost navodi za izraelski list da "postoji podzemna baza u dubinama Marsa gde se nalaze njihovi predstavnici, te astronauti sa Zemlje".

Na pitanje zašto sve te informacije do sad nisu objavljene u javnosti, Eshed kaže da su vlasti odlučile to ne učine "jer čovečanstvo još nije spremno".

- Postoji sporazum između vlade SAD i vanzemaljaca. Oni su potpisali ugovor sa nama da ovde radimo eksperimente - rekao je.

Eshed je svestan da njegove tvrdnje "zvuče neverovatno" i ističe da bi "pre pet godina bio poslat lekaru da je ovako nešto tada izneo u javnost".

foto: Printscreen

Eshed je dodao da je predsednik Donald Trump bio svestan postojanja vanzemaljaca i da je bio "na ivici otkrivanja" informacija, ali je zatraženo da to ne učini kako bi sprečio "masovnu histeriju".

- Oni su do danas čekali da se čovečanstvo razvije i dostigne fazu u kojoj ćemo generalno razumeti šta su svemirski brodovi - rekao je Eshed.

- Danas svi već drugačije razmišljaju. Nemam šta da izgubim. Primio sam sve nagrade i poštovan sam na stranim univerzitetima, gđe se trend isto tako menja - navodi Eshed.

Ranije ove godine američko Ministarstvo odbrane saopštilo je da je osnovalo jedinicu za istraživanje neidentifikovanih vazdušnih fenomena.

Takođe, 2019. godine javno su objavljeni snimci NLO-a napravljeni iznad Tihog okeana nedaleko od obale Kalifornije, a koje je zabeležio američki pilot Dejvid Frejvor u avionu "F/A-18 super hornet" tokom vežbe 2004, podsećaju agencije.

Frejvor je dao veliki intervju naučniku Leksu Fridmanu, gde je detaljno pričao o tim snimcima i otkrio da je bio kućni prijatelj sa Bobom Lazarom, čovekom koji je 1989. godine u intervjuu sa reporterom Džordžom Knapom otkrio postojanje vanzemaljske tehnologije koja se već tad proučavala i testirala u tajnoj oblasti "S4".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/NBC News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.