BEZ NAJAVE JE GURNULA DRUGARICU SA MOSTA VISOKOG 18 METARA! Na sudu je plakala kada je čula kaznu! (VIDEO)
Gurnula drugaricu sa mosta, Foto: Youtube printscreen

strašno

BEZ NAJAVE JE GURNULA DRUGARICU SA MOSTA VISOKOG 18 METARA! Na sudu je plakala kada je čula kaznu! (VIDEO)

Video koji je objavljen na Jutjubu jasno pokazuje kako je Holgerson gurnuta s mosta

Objavljeno:

Devojka (19) koja je na sudu priznala da je 7 . avgusta prošle godine gurnula 16-godišnju prijateljicu s 18 metara visokog mosta iznad Molton vodopada na reci Luis u gradu Jakolt u Vašingtonu rasplakala se u sudnici nakon što je čula presudu.

Osuđena je, naime, na dva dana zatvora i 38 dana rada za opšte dobro, javlja Daily Mail.

Sudija Darvin Zimerman je prilikom izricanja presude u sredu rekao kako bi 19-godišnjoj Tejlor Smit trebalo malo zatvora s obzirom na ozbiljne povrede koje je zadobila Džordan Holgerson. Tejlor Smit je ranije ovog meseca priznala krivicu u sklopu nagodbe.

Video koji je objavljen na Jutjubu jasno pokazuje kako je Holgerson gurnuta s mosta. Završila je u bolnici s pet slomljenih rebara i probijenim plućima.

U sredu je na sudu rekla da se još uvek bori s fizičkom rehabilitacijom, bolovima, teskobom i napadima panike. Tokom svoje izjave rasplakala se u sudnici. Kazala je da bila užasnuta kad je gurnuta, te da je mislila da će umreti.

- Danas smo srećni što je živa. Mene i moju porodicu ovo je koštalo puno plata, a da ne govorim o stresu i brizi - kazala je njena majka Dženel Holgerson.

Tejlor Smit se na sudu izvinila Holgerson. Rekla je da je sve vreme u njenim mislima i da će nastaviti raditi sve što može kako bi ispravila što je učinila.

Rasplakala se kada su joj stavili lisice i izveli je iz sudnice.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.