IMA 27 GODINA, NAPRAVIO JE 25 DETETA I SEBE NAZIVA MODERNIM ISUSOM ! On je najtraženiji donor sperme ikada!
Kyle kaže kako je uvek sanjao da će imati puno dece, ali nikad se nije osećao dobro oko ulaska u vezu!, Foto: Printscreen / Youtube

neverovatno

IMA 27 GODINA, NAPRAVIO JE 25 DETETA I SEBE NAZIVA MODERNIM ISUSOM ! On je najtraženiji donor sperme ikada!

Kyle kaže kako je uvek sanjao da će imati puno dece, ali nikad se nije osećao dobro oko ulaska u vezu

Objavljeno:

Serijski donator sperme koji se naziva modernim Isusom kaže kako vodi ljubav samo kad donira - nikad za užitak.

U poslednjih pet godina Kyle Gordy postao je otac 18-ero dece, a još sedam čeka ih trenutno. 27-godišnjak iz Los Angelesa putovao je zemljom samo kako bi oplodio žene koje su tražile njegovu spermu. Ali, spreman je putovati još, a kaže kako je sledeći korak da planira da donira međunarodno.

Kyle kaže kako je uvek sanjao da će imati puno dece, ali nikad se nije osećao dobro oko ulaska u vezu, s obzirom na veliki broj razvoda te na odgovornosti koje dolaze s monogamijom, a koje mu se ne sviđaju previše.

Godine 2014. Kyle je na Craigslistu počeo da oglašava svoju spermu, a dve nedelje kasnije već je donirao prvu lokalnoj ženi veštačkom oplodnjom. Nakon uspešne oplodnje Kyle kaže kako se pročulo za njegovu "jaku spermu" i uskoro je dobijao brojne zahteve za donaciju, a kaže i kako održava sjajan kvalitet svoje sperme.

BONUS VIDEO:

OVAKO SE TIFANI ZABAVLJALA U MUZEJU NIKOLE TESLE: Trampova ćerka sa dečkom i deverom u srpskoj prestonici NIJE ODOLELA ni specijalitetima sa roštilja! (VIDEO) 2

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.