TATA JE ZA MOJ POSAO SAZNAO PREKO INTERNETA: Plašila sam se da mu kažem istinu, a kada je sve čuo dočekao me je ŠOK
Jedinica sam i imala sam sve moguće privilegije na svetu, ali sam odabrala ovo, tvrdi ova devojka, Foto: Shutterstock

neverovatno

TATA JE ZA MOJ POSAO SAZNAO PREKO INTERNETA: Plašila sam se da mu kažem istinu, a kada je sve čuo dočekao me je ŠOK

Jedinica sam i imala sam sve moguće privilegije na svetu, tvrdi ova devojka

Objavljeno: 11:03h

- Prostitucija je bila moj izbor. U srednjoj sam bila odlična učenica. Izabrana sam za predsednicu debatnog kluba. Roditelji su mi dali velikodušni zajam. Nisam bila zavisna ni o čemu, tako da se prostitucijom nisam bavila kako bih finansirala svoju zavisnost.

Jedinica sam i imala sam sve moguće privilegije na svetu: sport, ples, pozorište, letne kampove. Skijala sam po celoj Evropi. Bilo mi je sjajno. Bila sam arogantna. Bila sam znatiželjna. Bila sam pametna. Za svoj posao rekla sam svima, osim svojim roditeljima.

Deceniju kasnije odlučila sam da ispričam svoju priču. I ispričala sam je svakome. Gnjavila sam ljude po barovima, avionima, momke s kojima sam izlazila. Napisala sam članak. Jednostavno nisam mogla da prestanem da govorim o tome. Nije se dogodilo ništa loše. Razjarena masa koju sam toliko jasno videla u svojim noćnim morama nije se nikad materijalizovala.

Jedini ljudi kojima nisam rekla za svoju prošlost bili su moji roditelji. Nisam znala kako bih im tačno to trebalo reći. Znala sam da bi moja majka namerno pogrešno shvatila moj izbor, ali bi se na kraju s njim pomirila. Bojala sam se kako bi to otkrivenje uništilo moju vezu s ocem. Na kraju su, naravno, oboje saznali i to zahvaljujući internetu.

Jedinica sam i imala sam sve moguće privilegije na svetu, ali sam odabrala ovo, tvrdi ova devojka
Jedinica sam i imala sam sve moguće privilegije na svetu, ali sam odabrala ovo, tvrdi ova devojkafoto: Shutterstock

Tata mi je bio specijalac i služio je u tri rata

Otac mi je bio specijalac. Služio je u Dominikanskoj Republici, dve ture u Vijetnamu i u Zalivskom ratu. Nagledao se borbi. Samog sebe naziva nezavisnim, iako veruje većini vesti koje vidi na "Foksu". Teško ga je etiketirati. Principijalan je. Napraviće ispravnu stvar čak i kad mu to neće odgovarati. Takva sam i ja. U tom pogledu delimo slične stavove i vrednosti, iako su nas oblikovala radikalno različita životna iskustva. Oboje smo odbili prilike jer nismo bili spremni da kompromitujemo svoj integritet, kako mi sami to definišemo.

Oboje prelazimo na crveno kad nema gužve, jer se vodimo za time da nam semafor neće diktirati kako ćemo živeti. U svim mojim svađama s učiteljima, profesorima, referentima mogao je da vidi da se trdoglavo borim za ono što bi trebalo da bude, protiv inercije stvari koje jesu.

Uprkos tome što se nije uvek slagao sa mnom, bio je na mojoj strani. Čak i kasnije, kad smo dobacivali politizovane uvrede, prepoznao bi deo sebe u meni. Oboje u sebi nosimo zdravu dozu stava. Bojala sam se da mu kažem da sam bila prostitutka jer je bio odličan tata. Nisam htela da pomisli kako je jedna stvar povezana s drugom. Nisam htela da ga opterećujem sa svojom sebičnom tajnom, jer sam se bojala da bi ga ideja da mu je ćerka bila prostitutka slomila.

Pojavila sam se kod kuće. Imala sam ključ, ali sam svejedno pozvonila. Tata je otvorio vrata. "Pretpostavljam da želiš da razgovaraš”, rekao je. Bio je odsečan, probijao se kroz mnoštvo osećaja. Ponudio mi je piće. Bilo je dva popodne i oboje smo popili nešto.

Bila sam uverena kako bi lakše prihvatio da sam ubila nekoga, nego da sam prostitutka. Nisam znala šta da očekujem. Moj otac sa svojom majkom i sestrama nije razgovarao 20 godina, zbog svađe koju još ni danas u potpunosti ne razumem. Znala sam da i meni može da se dogodi isto"

Razgovarali smo satima, ali ni u jednom trenutko se nismo direktno referisali na moju prostituciju. Pripio se i pretvorio u šarmantnog lika kakav obično postaje na zabavama. Pričao mi je o svom ratu s vevericama. Lamentirali smo o daljim rođacima i razgovarali o svojim političkim uverenjima. No, između je ugurao nekoliko stvari koje su mi bile jako važne. Rekao mi je da se ponosi mnome i da se uvek, bez obzira na sve, mogu vratiti kući.

Videla sam da nije bio ljut. Brinuo se za mene jedanko kao što je to radio oduvek. “Žao mi je što si ista kao ja. Život je za trdoglavce poput nas težak”, rekao je.

Praznici, koje sam provela sa svojom porodicom, došli su i prošli ubrzo nakon tog razgovora. Celo sam vreme zadržavala dah. Niko nije imao pitanja. Život ide dalje, a moji seksualni izbori od pred deset godina jednostavno nisu toliko važni. Postojale su poslovne prilike o kojima je trebalo razgovarati, venčanja koja je trebalo planirati, dogovori za lov i rođaci koji su se rugali.

Moj mi je otac nedavno napisao ovo: “Napravila si stvari za koje bih voleo da ih nisi napravila. Napravila si stvari kojima se ekstremno ponosim. I tako bi to, zapravo, i trebalo biti. Kad dete odraste postane samostalna osoba. Donosi svoje vlastite odluke. Nikad ti ne bih govorio kako da živiš svoj život. Nemam pravo na to. Nadam se da sam te odgojio tako da svoja mišljenja kažeš iskreno i da svoje odluke donosiš s jasnoćom svrhe.”

BONUS VIDEO:

JEDNA SITNICA JE OVOM PSU ULEPŠALA DAN! Dok je trčkarao u skučenom prostoru, bez mogućnosti da izađe napolje, naišla je ona i uradila ovo!

(Espreso.co.rs / Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.