ISPOD DASAKA NA TAVANU PRONAŠLA JE SKRIVENO PISMO: Nije ni slutila da će jednom STARCU promeniti život iz korena! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

život piše romane

ISPOD DASAKA NA TAVANU PRONAŠLA JE SKRIVENO PISMO: Nije ni slutila da će jednom STARCU promeniti život iz korena! (VIDEO)

Melisa je znala da mora pronaći taj par ili makar članove njihove porodice kako bi im dala to pismo

Objavljeno:

Melisa Fehi je bila vrlo uzbuđena zbog renovacije svog doma u Nju Džerziju.

Nije mogla da dočeka početak popravki. Ali kada je započela popravke sa svojim suprugom, pronašla je nešto neočekivano ispod dasaka na podu tavana.

Bilo je to požutelo staro pismo s datumom: 4.3.1945. Dok su čitali neobično pismo, shvatili su da su reči u njemu toliko posebne da su morali pronaći vlasnika pisma.

Pismo
Pismo foto: Printscreen/Youtube

Pismo je bilo ljubavne tematike te ga je napisala Virdžinija Kristofersen svome suprugu Ralfu E. Kristofersenu koji je služio u vojsci za vreme Drugog svetskog rata.

Predivno i dirljivo pismo je jasno izražavalo njihovu duboku i pravu ljubav, ali i prazninu koju je Virdžinija osećala zbog odsustva svog supruga koji je bio pola sveta udaljen od nje. Melisa je znala da mora pronaći taj par ili makar članove njihove porodice kako bi im dala to pismo.

Virdžinija i Ralf
Virdžinija i Ralf foto: Printscreen/Youtube

Zahvaljujući društvenim mrežama, Melisa je pronašla Ralfa. 96-godišnji veteran norveške vojske živeo je u Kaliforniji, a poslednjih je 6 godina bio udovac.

Jako mu je puno značilo što je ponovno mogao pročitati reči svoje supruge. „Volim te, Ralfe, kao što volim toplo sunce, a ti si to sunce za moj život, sunce oko kojeg se vrti ceo moj život.“

Pogledajte Ralfovu reakciju na Melisu i pismo u priloženom videu. Dirljiva je to priča koja će vas dirnuti u srce i vratiti vam veru u pravu ljubav.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.