SVEŠTENIK ju je pitao da li za sebe misli da je DROLJA, a njen odgovor je ODUŠEVIO SVET! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

SVAKA ČAST!

SVEŠTENIK ju je pitao da li za sebe misli da je DROLJA, a njen odgovor je ODUŠEVIO SVET! (VIDEO)

Poslednjih dana snimak njenog odgovora na pitanje da li je drolja proširio se društvenim mrežama

Objavljeno:

Svake godine Povorka drolja, koju organizira starleta Amber Rouz, privuče mnogo mladih žena koje uče da koriste reč "drolja" dajući joj vlastito značenje, no muškarci se ne slažu uvek s njima.

Na prošlogodišnjoj povorci voditelj konzervativnog američkog šoua, sveštenik Džesi Li Peterson, intervjuisao je mladu manekenku Samiru Rahim, koja mu je dala do znanja da se neće dati zbuniti.

Poslednjih dana snimak njenog odgovora na pitanje da li je drolja proširio se društvenim mrežama, gde ga pregledalo preko 14 miliona ljudi.

- Svi smo mi drolje. Ti si drolja i svi oko tebe su drolje - rekla mu je ona samouvereno, a u jednom trenutku je nazvala i njegovu mamu i baku droljama.

Na pitanje zašto je ona drolja, odgovorila mu je sa stavom.

- Jer moje telo pripada meni, ne pripada politici, ni zakonima. Pripada meni i mojoj budućnosti. Reč drolja nema veze s mojim seksualnim iskustvom, ona ima ono značenje koje joj ja dam. Drolja znači da sam ovladala svime, da mogu preokrenuti svoj život, osvojiti Holivud. Znači da neću dopustiti da mi Džesi izokreće odgovore - odbrusila mu je. Kad ju je pitao da li veruje u Boga, odgovorila je potvrdno, a na pitanje da li Bog želi da ona bude drolja, rekla je:

- Bog želi da budem što god ja hoću biti jer Bog veruje u naš izbor.

Bonus video

Kako sugrađani reaguju na rekonstrukciju Svetogorske ulice

(Espreso.co.rs/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.