DOBIO JE NADIMAK PO SVOM SALU: Kada vidite TRANSFORMACIJU ovog momka, dobićete NEVEROVATAN MOTIV da poradite na svom izgledu! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/ bigrich2814

PRE I POSLE

DOBIO JE NADIMAK PO SVOM SALU: Kada vidite TRANSFORMACIJU ovog momka, dobićete NEVEROVATAN MOTIV da poradite na svom izgledu! (FOTO)

Kada mu je otac umro 2005. godine, njegova žalost podstakla je prejedanje

Objavljeno: 18:42h

Devojke su ga volele ali su ga zbog njegove debljine uvek stavljale u prijateljsku zonu.

I zaista, 2008. godine je Ričard Brenskum iz De Mojna u Ajovi imao je 206 kilograma.

Kada mu je otac umro 2005. godine, njegova žalost podstakla je prejedanje. Tešio se hranom.

- Pošto mi je tata bolovao od dijabetesa, većinu stvari morao sam sam da učim. Veliki udarac za mene bio je kada mi je otac oboleo od upale pluća. Kada sam ušao u kuću, zatekao sam ga kako leži na podu, što je inače umeo da radi. Međutim, kada sam mu prišao, video sam da mu je lice modro. Bio je leden - ispričao je ovaj momak medijima o strašnoj traumi koju je doživeo, i nakon koje je počeo da se prejeda.

Hrana je postala njegov život, jeo je mnogo više nego što je telu bilo potrebno. Ipak, alarm je zazvonio, kada su ga lekari upozorili da neće dočekati 21. rođendan.

- To je bila prelomna tačka. Pogledao sam se u ogledalo i zaista shvatio da, ili ću umreti ili ću smršati. Pošto nisam želeo da umrem mlad, niti da život provedem prikovan za krevet, pokrenuo sam se - priča Brenskam.

Rešen da povrati svoj život i zdravlje, otišao je kod nutricioniste i na osnovu programa koji je dobio smršao, neverovatinih 135 kilograma.

Bilo je teško, iscrpljujuće i frustrirajuće. Kada je prvi put pokušao da trči na traci, trebalo mu je više od sat vremena da pređe jedan kilometar! On je imao cilj, koji je bio toliko jak da nije mogao da odustane i zato je danas uzor mnogima.

- Nikad nisam smeo ni da pomislim da će jednom mene pitati za savete o mršavljenju i vežbanju, a upravo mi se to dešava na svakodnevnom nivou. To je najbolji osećaj na svetu - kaže ovaj momak koji je danas Instagram zvezda i bodibilder. A devojke? Danas se okreću za njim!

Bonus video

Kako sugrađani reaguju na rekonstrukciju Svetogorske ulice

(Espreso.co.rs/ Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.