VLASNIK FIRME POKLONIO RADNIKU AUTOMOBIL, JER JE MNOGO PEŠAČIO DO POSLA: Direktori, da li se stidite? Kada bi bilo više ovakvih, gde bi nam kraj bio! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

DIVAN GEST

VLASNIK FIRME POKLONIO RADNIKU AUTOMOBIL, JER JE MNOGO PEŠAČIO DO POSLA: Direktori, da li se stidite? Kada bi bilo više ovakvih, gde bi nam kraj bio! (VIDEO)

Kar je kasnije novinarima rekao da je veoma zahvalan što je dobio priliku da radi

Objavljeno:

Vlasnik kompanije za selidbe u Alabami u SAD-u radniku je poklonio automobil nakon što je pešačio oko 32 kilometra kako bi na vreme stigao na posao, prenosi Anadolu Agency (AA).

Američki mediji pišu da je, nakon što mu se pokvario automobil, Amerikanac Valter Kar morao da pešači noć i dan kako bi stigao na svoj novi posao.

Dženi Lejmii, prva klijentkinja za koju je Kar radio tog dana, ponudila je radniku da se odmori nakon što je saznala da je satima pešačio.

- Ne mogu vam reći koliko me je dirnuo Valter i njegovo pešačenje - rekla je Lejmi novinarima.

Luk Marklin, izvršni direktor kompanije u kojoj se Kar zaposlio, saznavši šta se dogodilo, ubrzo je takođe upoznao svog novog radnika.

Nakon što su popili kafu, Marklin mu je zbog požrtvovanja i posvećenosti poslu poklonio ključeve svog Ford Escape-a iz 2014. godine.

- Iskreno me je oduševio - rekao je vlasnik američke kompanije.

Kar je kasnije novinarima rekao da je veoma zahvalan što je dobio priliku da radi.

- Hteo sam da im pokažem da sam posvećen. Rekao sam da ću stići na posao, na ovaj ili onaj način - kazao je Kar, dodajući da ništa nije nemoguće, ako se istinski želi postići.

Bonus video

ŠOK SNIMAK! Lamborginijem 209 na sat divljao po Beogradu!

(Espreso.co.rs/ Fokus.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.